Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ете додека јас се мачев да постирам некои кои претходно ме читале одговорија во мое име.Ќе додадам само уште ова:Мислења ќе давам онаму каде што сметам дека ќе помогнат,и само за она за што ќе можам да потврдам со факти.

П.с.Благодарам за комплиментот ДЕВОЈЧЕ:))
Не ми благодари, по заслуга ти е според возраста :D

Хаха ако е до возраста сум поминала покрај девојче ама ај:))

Temata e soveti za motocikli (uf stara navika :))

Spored vozrasta i komplimentot od ustata na vozrasta na komplimet-delacot :)

Хаха ако е до возраста сум поминала покрај девојче ама ај:))
Батали возраст, јас сум уште подалеку од „дечко“ иако знаеш, кој вози мотор и да сака не може да остарее.
-Снег падна а не излеговме на заедничко кајганџиско или какво и да е заедничко ѓезме-возење. Ај здравје, на пролет ќе отвориме една форумска сезона, ако треба и топик ќе поставиме по тоа прашање :)

Батали возраст, јас сум уште подалеку од „дечко“ иако знаеш, кој вози мотор и да сака не може да остарее.
-Снег падна а не излеговме на заедничко кајганџиско или какво и да е заедничко ѓезме-возење. Ај здравје, на пролет ќе отвориме една форумска сезона, ако треба и топик ќе поставиме по тоа прашање :)

Јас сум ЗА:))

Го возиш? Како е состојбата? Баш ме интересира, некако доста добар изглед имаат особено 350-ките... ама не сум имал инфо од прва рака, дали се издржливи? И кој ги прави?

Jas retko,muz mi sekoj den:))Kupen e kako za obuka i extra se pokaza.Skrsija edno 5-6 pati retrovizorce ama blagodarenie na motopart od veles brzo si gi dobivme:)))
Подмрзна денес, утре со кола нека иде. Да не се скорне негде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom