Значи бугарскиот пасош да го фрлам, тоа со договорот со Бугарија не било страшно, да го вадам албанскиот бидејќи Албанија сме сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сендвичот барем до уста стасува, диплата сите ја газат.Верувај ми дека подолу од сендвич нацијата не постои. Тоа е апсолутно дно.
Сендвичот барем до уста стасува, диплата сите ја газат.
Логика бе баткаОва е некоја поговорка?![]()
У зaдње време нaвистинa не те интересирa пoлитикa...ЧуднoЖокса, мене цел форум ме знае и како се викам и што работам и на ФБ ме има и во живо ме виделе и сФе по ред. Не се праам ја програмер а да не знам ворд да отворам, не се секирај[DOUBLEPOST=1501946688][/DOUBLEPOST]
а ти имаш храброст да кажеш што работиш или и на тебе ти е страв? Жокса тргнал денес психоанализи да ни прави, а убаво велат на ТВ на топлово да не се искача надвор![]()
Нејќам да сум дел од нација дипли за пред врата.
Чудно зш чика Сорос ми плати на Бора Бора, слабо нетот тукаУ зaдње време нaвистинa не те интересирa пoлитикa...Чуднo
Тоа шо две недели со намотана ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА паторот се задоволуваше како со вибратор е одамна забораено.....е кај беше јануар, кој ќе памти од тогаш. Ебати ботовите ретардирани!