- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.188
- Поени од реакции
- 10.206
Кај мене у маало вчера после работа поминав, ама ја немаше „Прободен“. ![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
Преводот е од англиски, а не од изворниот норвешки, со Бата Прес немам искуство па ја прерипав. Ја земав Зад Нејзините Очи, демек Њујорк Тајмс бестселер, ама побитна ми беше препораката од Стивен Кинг и тоа дека ќе ја прават серија на Нетфликс, што не мора ништо да значи, ама ај, да се дешава нешто.Кај мене у маало вчера после работа поминав, ама ја немаше „Прободен“.![]()
Јас утре ќе си ја земам, ми ја препорачаа по пп.Ја земав Зад Нејзините Очи, демек Њујорк Тајмс бестселер,
Ако не ја најдеш, пиши ми со време, тука има(ше) уште пар копии. Ќе ти ја пратам по пошта.Кај мене у маало вчера после работа поминав, ама ја немаше „Прободен“.![]()
Веќе ја има серијата на Нетфликс. Изгледав едно 4 или 5 епизоди и ја баталив пошто ми беше досадна.Преводот е од англиски, а не од изворниот норвешки, со Бата Прес немам искуство па ја прерипав. Ја земав Зад Нејзините Очи, демек Њујорк Тајмс бестселер, ама побитна ми беше препораката од Стивен Кинг и тоа дека ќе ја прават серија на Нетфликс, што не мора ништо да значи, ама ај, да се дешава нешто.
Фала ти, ама штом е преводот од англиски, не ја сакам.Јас утре ќе си ја земам, ми ја препорачаа по пп.
Ако не ја најдеш, пиши ми со време, тука има(ше) уште пар копии. Ќе ти ја пратам по пошта.![]()
Каков е квалитетот на овие изданија? Во смисол квалитет на хартија (дали е тенка како од весник?) и на корица?
Со твоето темпо на нови книги искрено ти се дивам ако успеваш сите да ги прочиташ...