Сите убави мисли ТУКА!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
trilobite напиша:
[FONT=&quot]"[/FONT]It is better for a man to keep silent and be thought of as a fool, then for him to open his mouth and remove all doubt"
And than the smartest said NO, don't, yet the fools continued jumping form the high cliff. Oh, infinite are you, stupidity of man, how vast are thee!! - Divider

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кога не би бил админ не би те банирал за одење постојано у оф топик и кавгарење - Гарфилд

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Постоење на дел за пушење во еден ресторан е исто како да постои ДЕЛ во еден базен наменет за уринирање!

Оние што знаат да зборуваат, употребуваат МАЛКУ зборови!

Младоста доаѓа и поминува, но недозреаноста може да биде ВЕЧНА!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Обичните луѓе се друштвени и приспособливи затоа што им е полесно да ги поднесуваат другите отколку самите себе!!!

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Zenata e nesto poradi koe mazot sekopgas se kae, bilo da ja ozenil ili ne [Sokrat]

So pravo se veli deka zenata e covekovata podobra polovinka, bidejki ozenetiot covek, navistina e polovina covek [Roman Rolan]

Sreken i golem e navistina samo onoj koj ne mora ni da vladee ni da pokoruva, za da moze nesto da bide [Gete]

Член од
27 февруари 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
Lugje samo za vljubenite slusnete ja novata pesna na CRAIG DAVID - UNBELIEVEBLE Pekrasana e...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Тешко е кога ќе загубиш нешто во животот, но мене тоа не ми е важно јас и онака немам ништо!!!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Плачев што немав да обујам чевли...се додека не видов човек кој немаше нога.

Член од
12 март 2006
Мислења
15
Поени од реакции
1
I na prozorot mu e tesko koga e zatvoren

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Здравјето е круна на главата на секој човек која може да ја види само оној кој е болен

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
*Мрзеливоста толку споро чекори, што сиромаштијата многу брзо ја стигнува!*

Паметниот ги совладува пречките една по една, а глупиот не ги ни забележува!

И среќата ќе се измори доколку некого долго на грб го носи!

Човекот е единствената грешка на природата!

Ако сакаш да те сметаат за богат, оди кај сиромашните!

Молчи за да не те обвинат дека лажеш!

Кога имаме 15 години, за нашите татковци тврдиме дека се идиоти, но кога ќе стигнеме до 25-тата, се чудиме колку многу нашите татковци научиле за само 10 години!

Пазете се од оној кој што за другите ви зборува лоши работи, а за вас само добри!

За да ти биде рането срцето ти требаат и непријател и пријател! Едниот да те наклевети, а другиот да ти го пренесе тоа!

Постоење на дел за пушење во еден ресторан е исто како да постои ДЕЛ во еден базен наменет за уринирање!

Чувај ја раката 1 минут на врел шпорет и ќе ти изгледа како да поминал ДУРИ 1 саат. Чувај ја раката на врело женско тело 1 саат и ќе ти изгледа како да поминал САМО 1 минут!

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ima luge shto zboruvaat, zboruvaat, zboruvaat - se dotogash dodeka ne uspeat neshto i da kazhat!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Душата на човекот е маѓосница: Таа ја претвора сламата во дијаманти, а под нејзиното волшебно стапче никнуваат самовилски дворци како полски цвеќиња под топлите зраци на сонцето.

SpaceMan

Dead Like Me
Член од
8 декември 2005
Мислења
102
Поени од реакции
1
You're so beautifull and I love you so much,but I don't like you anymore.
TV Show-Dead Like Me

Kajgana Shop

На врв Bottom