- Член од
- 16 јануари 2020
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 17
Некој да ја објасни разликата во дијаболи 4.5 - 4.51 - 4.52. БЛАГОДАРАМ ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
javi mikei skkoade moze da se najdat delovi za strire zastavini vozdusni
OK сето тоа, ама мене кеиф ми праи оптиката, особено кога пукам чафки и сколовранци (во друга жива мета не пукам, освен ако налетам на стаор). Да средам прво со оптиката да успеам да ја фиксирам, па морам да импровизирам со DIY држач за камера на оптика како ова на сликава, не ми се даваат 30$ за тоа. А за ред дот во право си, би пробалНе сум тука да судам, ама зошто користите оптика пред се? Да, има предности, ама за мерак, класични Iron sights ми се врв, ем малку потешко за гаѓање, ем ми прават голем предизвик, мене тоа ме исполнува, повеќе ми прави ќејф кога ќе имам 9.4/10 со Iron sights отколку 10/10 со оптика. Барем за мене си кажувам. Исто мислење имам и за Red dot.
vakvi kaj moza da se najda nekoj da ne znaj da se nabava
Најди го точниот модел и види на YouTube, кај нас нема многу пазар за PCP пушки. И земи си рачна пумпа (да, скапа е), батали ПП апарати, скап ризик е.Здраво друштво, пред некое време купив воздушна од микеи гамо фаст шот и пушката си е ок, вчера бев да земам дијаболи и ми привлекоа внимание ПЦП пушките имаше на Гамо незнам кој модел точно и на БСА BOUNCER мислам беше и двете беа 25000 ден.од кои едната 4.5 другата 5.5 калибар.Ме интересира која би ми ја препорачале, како иде полнењето(имаше нешто со боци од пп апарат) и колку дијаболи би можело да се испали со едно полнење на резервоарот за воздух или што и да е.
podaleku od gamo druzee xaxaxa so mozis podalekuЗдраво друштво, пред некое време купив воздушна од микеи гамо фаст шот и пушката си е ок, вчера бев да земам дијаболи и ми привлекоа внимание ПЦП пушките имаше на Гамо незнам кој модел точно и на БСА BOUNCER мислам беше и двете беа 25000 ден.од кои едната 4.5 другата 5.5 калибар.Ме интересира која би ми ја препорачале, како иде полнењето(имаше нешто со боци од пп апарат) и колку дијаболи би можело да се испали со едно полнење на резервоарот за воздух или што и да е.