Не можев да најдам слична тема, па затоа ја отварам. Ако веќе постои ваква, се извинувам однапред и модераторите може слободно да ја избришат.
Сакам да слушнам ваши искуства за горенаведеното. Сигурно ве има некои кои што имате секс со омажени жени(за мажите) или оженети мажи(за жените). Не зборувам за вашите брачни партнери, туку за туѓи .
Лично јас сум неженет,моментално не сум ни во врска, но имам секс со мажена типка, 31 годишна. Се запознавме преку работа, па од обична комуникација на почетокот, стасавме до фаза на секс барем 8-9 пати месечно. Да напоменам дека околностите се наклонети кон нас, бидејќи нејзиниот маж работи во странство, си доаѓа на неколку месеци. Сексот е одличен, многу често се ебеме и кај нив дома, што дополнително ме пали и возбудува, бидејќи е сепак табу. Еднаш дури за малку свекрва и ќе не фатеше на дело, ама оваа е искусна, клучот на врата секогаш и мобилниот на mute, да има алиби подоцна дека спиела . Не знам до кога ќе трае, но на двајцата ни одговара и сексот и енергијата, па нема јас да пресечам сигурно.
Сакам да слушнам ваши искуства. Како вие го правите тоа, дали е тешко да најдат изговор, дали ви е страв дека некој ќе ве види и дали имате грижа на совест што се сексате со мажена жена/оженет маж?
Дали можеби ти си мажена/женет и го изневеруваш партнерот? Како го правиш тоа и слично?
Чекам одговори...