Скоро 30% од тие што се тинејџерки се легални...цц цццц не е проблемот за бијонс феик дикот, нејзе и тоа и’ личи, ама проблемот е тоа што имаш рани педофилски афинитети, па трзаш на малолетнички, сега ги замислуваш, ама утре, не знам!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро 30% од тие што се тинејџерки се легални...цц цццц не е проблемот за бијонс феик дикот, нејзе и тоа и’ личи, ама проблемот е тоа што имаш рани педофилски афинитети, па трзаш на малолетнички, сега ги замислуваш, ама утре, не знам!![]()
..цц цццц не е проблемот за бијонс феик дикот, нејзе и тоа и’ личи, ама проблемот е тоа што имаш рани педофилски афинитети, па трзаш на малолетнички, сега ги замислуваш, ама утре, не знам!![]()
... со 20 год!?Ова го смислуваше цела ноќ сигурно. Иначе тинејџерка е и со 18-19 години, па и дваесе.
...само ако се полнолетни со наполнети 18 и 19 години да речеме не спаѓа во таа група!Скоро 30% од тие што се тинејџерки се легални.
Бтњ, треба да разликува напаленост од хомосексуалност![]()
а бе ја бркаат лавицата тие да се клецаат, не ме терајте „да ви нацртам“ !Во право си, во затвор се напалени, не дека се откачува некоја хомосексуална жичка.![]()
Ако ебеш не си педер, ако те ебат си....таа е логиката у апс.Во право си, во затвор се напалени, не дека се откачува некоја хомосексуална жичка.![]()
Нешо слабо личе позицијата дека е евентулното. Повеќе личе на угодна положба.Ако ебеш не си педер, ако те ебат си....таа е логиката у апс.
На сликата со лавовите едниот е педер, или евентуално е силуван.
Поентата е дека може да падне секс а никој да не е педер.Нешо слабо личе позицијата дека е евентулното. Повеќе личе на угодна положба.
Објасни и го тоа на докторките.Поентата е дека може да падне секс а никој да не е педер.
Ја си ги сакам докторките!Објасни и го тоа на докторките.
Ама дали они те сакат тебе?Ја си ги сакам докторките!
Не може мене човек да не ме сака.....некад сум гомнојадец, ама чисто ради рекреација.Ама дали они те сакат тебе?
Пепе ги сака бисерите, бисерите го сакаат Пепе.
Нормално дека неможе некој да не те сака коа ич не си самобендисан.Не може мене човек да не ме сака.....некад сум гомнојадец, ама чисто ради рекреација.![]()
Шта радиш буразеру, очеш расипати красно буразерство?Нормално дека неможе некој да не те сака коа ич не си самобендисан.![]()