- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
Ќе ти го сечат главата еј.Пробувам да фатам муслиманка некоја дека сакам да стави на глава шамија и така да имаме секс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ти го сечат главата еј.Пробувам да фатам муслиманка некоја дека сакам да стави на глава шамија и така да имаме секс
Tајно ќе биде тоаЌе ти го сечат главата еј.
Сега за муслиманка не знам,ама бабиве постари носат шамии па види сиПробувам да фатам муслиманка некоја дека сакам да стави на глава шамија и така да имаме секс
Може да ја ебам само ахахPostoi li ljubov neka postoi i brak, se drugo ne e vazno
hahaha otkacen si bratceМоже да ја ебам само ахах
Ќе ви скисне и љубов и све кога ќе почнат опструкциите од фамилиите.Секс да, врска и брак само ако има љубов.
Неќат.Нормално дека и они сакаат секс да имаат
Другар, девојките сакаат да имаат секс, они уживаат во тоа, не знам како да ти објаснам ама ти сигурно мислиш дека девојката треба некако да ја третираш кој знае како, дека треба да ја однесеш во Париз, а навистина доволно е и да се прошетате само. И мајка ти на тие години се уште и се свиѓа да има секс со татко тиНеќат.