Секс во тројка?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Фантазии, а реалноста е друга. Сосема е различно и нема никаква привлечност. Како така некои можат своите чувства, страст и задоволства да ги споделат со други? o_O Како животните, онака без чувства ќе си се задоволуваат. Гадотии. :sick:

На овој дали и му дава жена му, а тука фантазира групен со 3-4 пара. :icon_lol:
A ti pa znaes zivotnite so osekjat...

D

Daedalus

Гостин
Aj ti prvo nauci so e sarkazam posle go brani.
Ако не ти е мака, да ме поучиш за тоа што е сарказам и како да разликувам сарказам од несарказам? Ја новајлија сум, но ценам добар совет од поучени.
На пример, како знаеш дека мојот пост што си го цитирал не е саркастичен?
И ако си сигурен дека не е, ќе те мрзи ли да ми пишеш како истиот би изгледал доколку би бил саркастичен, а не искрен?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Em ke mi e maka, em me mrze da trosam bukvi na pametnjakovici kao tebe ;) Inace temata e nesto e drugo
baj d uej ;)

D

Daedalus

Гостин
Em ke mi e maka, em me mrze da trosam bukvi na pametnjakovici kao tebe ;) Inace temata e nesto e drugo
baj d uej ;)
Зарем таков човек како тебе којшто има трансцендентирано ван илузорното, е горделив?
Остај ги суетните паметњаковичи како мене коишто се' уште се обземени од овоземните пориви и игнорирај ги нивните его трипови.
Ваљда немаш проблем со одговарање на неколку прашања. Ептен се прости.
-Како разликуваш саркастичен од несаркастичен пост?
-Како знаеш дека мојот пост којшто го цитираше не беше саркастичен и ако знаеш дека не беше со сигурност, како истиот би изгледал доколку би бил саркастичен?
Еве, пиши ми одговор во било која тема која сметаш дека е соодветна. Ако имаш аргументи, нема да ескивираш вакви прашања и ќе ги одговориш со леснотија, со што ќе ја зацврстиш својата позиција и репутација на мудар и просветлен човек бидејќи некој би помислил дека намерно ескивираш вакви прости прашања.

Или можеби прашањава ти се тешки пошто и самиот не разбираш што е сарказам, а си сакал да се направиш паметњакович без притоа да приметиш дека постот којшто го цитираше беше саркастичен сам по себе? Иронично е малце. Нели? :D

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Мака намачив сопругата да ја убедам за тројка со дрга жена,дури и нудев прво ја и уште едно машко да ја плеснеме.
Откога бидна тројката со сопругата и друга жена а како што се договоривме ја и мажот на другата жена ја плеснавне мојата сопруга и така се во круг додека не се организиравме во четворка.
Сега со сопругата и другиот пар бараме други парови оргии да правиме.
Дали сите шо ја е.бат женати користат куртони?И дали ко ќе му го испушит на некого после ти и даваш сочен бакнеж на размачканото лице???:confused:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Зарем таков човек како тебе којшто има трансцендентирано ван илузорното, е горделив?
Остај ги суетните паметњаковичи како мене коишто се' уште се обземени од овоземните пориви и игнорирај ги нивните его трипови.
Ваљда немаш проблем со одговарање на неколку прашања. Ептен се прости.
-Како разликуваш саркастичен од несаркастичен пост?
-Како знаеш дека мојот пост којшто го цитираше не беше саркастичен и ако знаеш дека не беше со сигурност, како истиот би изгледал доколку би бил саркастичен?
Еве, пиши ми одговор во било која тема која сметаш дека е соодветна. Ако имаш аргументи, нема да ескивираш вакви прашања и ќе ги одговориш со леснотија, со што ќе ја зацврстиш својата позиција и репутација на мудар и просветлен човек бидејќи некој би помислил дека намерно ескивираш вакви прости прашања.

Или можеби прашањава ти се тешки пошто и самиот не разбираш што е сарказам, а си сакал да се направиш паметњакович без притоа да приметиш дека постот којшто го цитираше беше саркастичен сам по себе? Иронично е малце. Нели? :D
Aj be u pravo si, gol za tebe. Zadovolen li si sea? :)
A so e toa reputacija? Zadrmal mi kurac na mene za reputacija inace. Tuku aj ne namesto da bides mr univerzum rasipuvac na zabavi poarno pisi i ti nekoa tvoj film za sex u trojka u 5ka, kao so e temata razbiras ;)

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
OP изгледа одамна избега и нема никаква намера да се врати на форум со вакви лудаци :D

Член од
3 септември 2014
Мислења
28
Поени од реакции
13
Какви се типови држе оваа наша мала Прекрасна земја...

Жал ми е за девојката што ја отвори темата ...
Се надевам надвор од форумот доби ПП затоа што тука само искомплексирани типови пишуваат...
Ако ти е желба не се откажувај од идеата...
Пробувајте нови работи доколку имате можности Животот е краток... :)

Sent from my iPhone 6s plus.

Justin Sidher

Bad Boy
Член од
15 јуни 2016
Мислења
83
Поени од реакции
26
Темава е малце перверзна.
Али ако е зорт... цурата ви е шараџика можда е боље да и овозможите повремени секс авантури со други особи во ваше присуство.
Секако многумина и нема да се согласат со ова мислење ама и не ги обвинувам за тоа.

Член од
21 јуни 2016
Мислења
4
Поени од реакции
8
Јас не ве разбирам...во ред е ваше мислење да изнесете, ама да осудувате до толку не ми е јасно...секој си го живее животот како сака...
п.с. би пробала и јас со дечко ми и со уште една...
ајде навалете сега со навреди...позз

Член од
6 јуни 2016
Мислења
2
Поени од реакции
6
Со дечко ми за утре имаме испланирано нешто посебно, специјална вечер, нешто различно па ако има заинтересирана девојка која има желба може да ми пише....
Но само ако е сериозна во намерата и ако го сака истото како и ние, ако сака да проба да ужива на овој начин...
Доста веќе со осудување и навреди, ако има сериозна девојка која го сака тоа може да се договориме, а не само несериозни пишуваат и осудуваат, ние секако ќе го пробаме и тоа :)

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Јас не ве разбирам...во ред е ваше мислење да изнесете, ама да осудувате до толку не ми е јасно...секој си го живее животот како сака...
п.с. би пробала и јас со дечко ми и со уште една...
ајде навалете сега со навреди...позз
Со дечко ми за утре имаме испланирано нешто посебно, специјална вечер, нешто различно па ако има заинтересирана девојка која има желба може да ми пише....
Но само ако е сериозна во намерата и ако го сака истото како и ние, ако сака да проба да ужива на овој начин...
Доста веќе со осудување и навреди, ако има сериозна девојка која го сака тоа може да се договориме, а не само несериозни пишуваат и осудуваат, ние секако ќе го пробаме и тоа :)
оваа вечер anebaby нека и биде гостинка на Aquarius woman, утревечер обратно? :D

Член од
10 февруари 2010
Мислења
859
Поени од реакции
325
Дали би се сметало како тројка ако има навистина тројца луѓе у собата а еден од нив само гледа?

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Не мoжaм дa пoмoгнaм вo врскa сo темaвa декa немaм женски пoлoви oргaни, нo ме интересирa еднa рaбoтa.
Кoјa е лoгикaтa oднoснo причинaтa пoрaди кoјa oние жени штo се спремни зa секс вo трoјкa, 9 oд 10 случаи oдбирaaт дa гo стoрaт тoa сo уште еднa женa a не сo мaж? Секaкo oсвен тoa штo 99% oд мaжите не би се сoглaсиле нa тoa. Истo тaкa, кoјa би билa улoгaтa вo сексoт нa другaтa девoјкa? Дaли сaмo двете жени ќе мoжaт дa вoдaт љубoв a мaжoт сaмo сo свoјaтa, или и мaшкoтo ќе мoже дa стaпи вo сексуaлен кoнтaкт сo другaтa женa? Блaгoдaрaм oднaпред.

Kajgana Shop

На врв Bottom