Ристо Бомбата

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Леле браво за темава се сеќавам на една негова песна вака идеше-терам трактор терам трактор ја сум главен селски фактор ако ја има некој дали мозе да мј ја прати.

ај ќе пробам да аплоудирам нешо.

ЕДИТ:неуспешно. ќе треба поише од 3 саати да чекам за 80мб!
ако сака некој по мсн ќе му пратам.

Благодариме.

Штета шо нема ништо на You Tube.....

Инаку закон е Ристо........ Смокот се мота околу твојта слива

Ристо бледа копија на Рамбо Амадеус гледам рајава уште се пали на него ,со еден од членовиве на групава(кучешка тенија)низ неформален муабет кажа дека почнале за сеир демек ајде као заебанција некоја ,да снимат една песна,два нешто како експерементален проект во стил од Мајке (Хали гали халид) ама неочекувано рајава ги прифатила па си направиле екстра паричка чак Ристе дури и музичка кариера

Dokaz za prilepskata smisla za humor i chitanje na text megu redovi....:)

Za toa vreme ednoglasni sme deka bese :zver:.A BTW toa beshe neshto retko - koncert vo zivo sniman so 5 kameri.Tolku tehnika nemashe ni za proslavata za osamostojuvanje na Makedonija '91va.Ne sum bash siguren,mozda bil koncertot na Kale ama jas mislam deka beshe vo Hard Rock.Se sekavam ko vo son.A za segashnite"seriozni" negovi potezi.Pa ednostavno si se snajde chovekot,direktor na festival,textopisec,aranzed ova ona....vrti para;)Prilep mozda i ne znae patot do rodnata kuka da si go najdi:)

Stavete ja temata vo Cek dis aut :)
Koga ke mi tekne samo... Zar neznaes koj sum jas sum Risto bombata.. a mojot broj e 222222 a jas sum seks mashin se razbira hahahah :):):):) retard e epten.

Abe, se ubavo ama Makedonska truba pesnata nigde ja nema. Ke bide li nekoj ljubezen da ja uploadira? Please?

Ристо Бомбата беше стварно тата-мата! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom