Само со договор за дело.Најдов на пазар3 имаше еден оглас. Провери.
Има некој искуство со ова? Како да се пазам да не сум измамен? Како да се заштитам?
Само со договор за дело.Најдов на пазар3 имаше еден оглас. Провери.
Има некој искуство со ова? Како да се пазам да не сум измамен? Како да се заштитам?
Работа како ИТ (It Remote Work).За каква работа е темата? Работа, како ИТ луѓето што работат од дома (а не од канцеларија) или како оние што кликаат некакви линкови по цел ден?
Другар јас работам теренски и знам што е работа се информирам за екстра додатноdobro e ova rabota od doma... Mozes da prdish koa ti se prdi. Da ne stiskash u stomakot.
Слушнав муабети дека на оваа фирма често им бегаат вработени,дали е точно не знам и ако може линк од нивниот вебсајт,да ги прашам дали имаат опција за работа од дома како регрутер пошто немам намера да патувам за Штип секој денОн-лајн работа од дома:
Како до плата од 900+ еур и кариера во Американската транспортна индустрија?
Повелте на презентација во недела, 21.05.2023 во 12ч.
078 - 246 - 172
Здраво Turrican,Слушнав муабети дека на оваа фирма често им бегаат вработени,дали е точно не знам и ако може линк од нивниот вебсајт,да ги прашам дали имаат опција за работа од дома како регрутер пошто немам намера да патувам за Штип секој ден
Не фала, немам намера да давам пари за вакви обуки, ако ме ангажира некоја фирма очекувам да ме обучат, ако не здравје, и онака веќе работамЗдраво Turrican,
Веројатно зборуваш за друга фирма, бидејќи ние не вработуваме туку вршиме обука за регрутери.
По завршување на обуката менторот кој ќе работи со вас ќе ви покаже како да се поврзете со фирмите за кои ќе работите регрутирање. Многу е интересно и исплатливо. Се работи од дома, но пожелно е да знаете англиски.
Обуката можете да ја следите во живо во нашата канцеларија во Скопје или он-лајн.
Доколку сте заинтересирани, слободно побарајте ме или оставете телефон за контакт. Со задоволство ќе ви одговорам на сите прашања и.... кој знае, можеби ќе соработуваме
Колку е ова реално?Он-лајн работа од дома:
Како до плата од 900+ еур и кариера во Американската транспортна индустрија?
Повелте на презентација во недела, 21.05.2023 во 12ч.
078 - 246 - 172