- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.348
- Поени од реакции
- 10.238
Ајде девојки од форумов, кажете дали користите течна пудра со заштитен фактор а воедно да е и квалитетен крем за лице?
Препорачајте нешто.
Препорачајте нешто.
Барај цц крем и види што опции имате таму.Ајде девојки од форумов, кажете дали користите течна пудра со заштитен фактор а воедно да е и квалитетен крем за лице?
Препорачајте нешто.
...има различни намени, а со тоа и различни течни пудри, вечерна тоалета за настан е една пудра, секојдневна примена е друга течна пудра, на море или планина трета течна пудра,Ајде девојки од форумов, кажете дали користите течна пудра со заштитен фактор а воедно да е и квалитетен крем за лице?
Препорачајте нешто.
Одамна немам користено пудра, но лани летото ми излегоа флекички на лицето од сонцето, јас сум си крива од што ме мрзеше да си ставам заштитен крем, но сега ми треба дефинитивно некоја пудра која дава добра покриеност, која хидрира бидјќи имам сува кожа, да не е многу сјајна..всушност некоја лесна пудра, не многу скапа..искрено сум заборавила и не знам кои марки на козметика се во тренд, најдобри, најефикасни и без да ти направат лишаи на лицето....има различни намени, а со тоа и различни течни пудри, вечерна тоалета за настан е една пудра, секојдневна примена е друга течна пудра, на море или планина трета течна пудра,
конкретно за која примена ти треба?
Daj pushti kadro od mladosta da vidime shto pishpice si bilaОдамна немам користено пудра, но лани летото ми излегоа флекички на лицето од сонцето, јас сум си крива од што ме мрзеше да си ставам заштитен крем, но сега ми треба дефинитивно некоја пудра која дава добра покриеност, која хидрира бидјќи имам сува кожа, да не е многу сјајна..всушност некоја лесна пудра, не многу скапа..искрено сум заборавила и не знам кои марки на козметика се во тренд, најдобри, најефикасни и без да ти направат лишаи на лицето.
Пудра за вечерна тоалета никогаш немам користено, па ни кога бев во цветот на младоста и убавина.
Седи бе мадро, не туку се глупирај.Daj pushti kadro od mladosta da vidime shto pishpice si bila
Ej de pa ti odma se isstreka da ne te pocudimeСеди бе мадро, не туку се глупирај.
...прво ќе пуштиш ти, па она од култура ќе и' биде незгодно и ќе ти пушти нејзина, така се прави, а не ,,дајјј"Ej de pa ti odma se isstreka da ne te pocudime
...флеките се од друга природа, сонцето само побрзо ти ги извади, инаку и под сенка ќе ти излезеа.ми излегоа флекички на лицето од сонцето,
Ovaa pudra mislam deka nema zastiten faktor za sonce!?...прво ќе пуштиш ти, па она од култура ќе и' биде незгодно и ќе ти пушти нејзина, така се прави, а не ,,дајјј"
...флеките се од друга природа, сонцето само побрзо ти ги извади, инаку и под сенка ќе ти излезеа.
...инаку како најуниверзална и најкопатибилна на ралични типови на кожа на лицето и за секојдневна употреба би ти ја препорачила двојка делине од ова врста:
Прегледај го приврзокот 416855