Против поскапувањето на струјата - 200 луѓе!

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Protiv prodazbata na ESM i protiv poskapuvanjeto na el. energija se 200 Makedonci.
Tolku izlegoa na protest

Drugive 2.000.000 se zadovolni!!!!!!!
OVCI!!!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Да мрзнам на студов?

Ако организираат асални протести „с'скачите” како тебе од опозицијата, ако поделат по некое чајче и нешто за јадење - нормално дека ќе излезам да протестирам.

Вака, си бркам работа...

$TARZAN$

PRAVNIK
Член од
13 декември 2005
Мислења
20
Поени од реакции
0
А може ли некој да ми каже од кога ќе поскапи струјата??????

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A be ajde..... so premier od zbor , nema sansi.....ne ti e toj lazov od toj kalibar:):):)!!!

Posle izbori!!!!!

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Ќе излезам кога ќе ми посочите еден пример во последните 15 години кога јавните протести вродиле со плод.

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Acid напиша:
Да мрзнам на студов?

Ако организираат асални протести „с'скачите” како тебе од опозицијата, ако поделат по некое чајче и нешто за јадење - нормално дека ќе излезам да протестирам.

Вака, си бркам работа...
:music3:
Ќе излезам бе.

ink

Член од
19 август 2005
Мислења
144
Поени од реакции
0
Нормално е цените на струјата да се покачи,след като в д'ржгавите износителки,отк'дето Македонија купува, се покачи цената.В момента цената на стујата се качва в много д'ржави и това це се отрази до поска'пване и в Македонија.А поск'пването на стујата ште се отрази и на инфлацијата за годината.

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Acid напиша:
Да мрзнам на студов?

Вака, си бркам работа...
E zatoa nema ni da imame drzava! Pa s'skacite ne go organizirale za NIV protestot, tuku za NARODOT, koj doma si sedi. Ama dogodina i doma ke ni bide ladno so tolku skapa struja!

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
spooky напиша:
Ќе излезам кога ќе ми посочите еден пример во последните 15 години кога јавните протести вродиле со плод.
Па нека излезат 10.000 луѓе, па да видиме.....
Иначе Власта си вика, само 200 луѓе се незадоволни...
А ВИДОВТЕ ЛИ КАКО 200 ЛУЃЕ САКАА ДА ВЛЕЗАТ У ВЛАДА???? ДА ИМАШЕ БАРЕМ 5.000, не у Влада, ќе го завземеа Собранието!! Ама ако, дома сигурно ви било потопло!

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Абе кога еднаш во нашава држава некој ке рече Платите ке ни се покачат доста со други покачувања дај покачете малце платата а за струјата не треба да се покачи и така веке скапо плакаме

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
concrete напиша:
A be ajde..... so premier od zbor , nema sansi.....ne ti e toj lazov od toj kalibar:):):)!!!

Posle izbori!!!!!
Да бееее.... Го глеавте ли Бучко на ТВ? НЕМА ДА ПОСКАПИ СТРУЈАТА!!!
А кој одлучува у оваа БАНАНА држава за цената на струјата???? Бучко или т.н. Регулаторна комисија???

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
GUSAR-VMRO напиша:
Па нека излезат 10.000 луѓе, па да видиме.....
Иначе Власта си вика, само 200 луѓе се незадоволни...
А ВИДОВТЕ ЛИ КАКО 200 ЛУЃЕ САКАА ДА ВЛЕЗАТ У ВЛАДА???? ДА ИМАШЕ БАРЕМ 5.000, не у Влада, ќе го завземеа Собранието!! Ама ако, дома сигурно ви било потопло!
Не ме влечи за јазик. Беа излезени и повеќе кога превртуваа коли пред собрание кога Љубчо ги пушти УЧКите да си одат мирно од Арачиново. Што се случи? Ништо.

Што се случи кога цели семејства „кампуваа“ карши Собрание? Се сеќаваш? Дојде милиција во 4 саатот наутро и ги „отсели“ сосе шатори.

Што се случи кога како студенти марширавме низ улици и наши другари гладуваа во Жена Парк? Филип стана пратеник, а другите го попушија.

Доста и не ми одете на нерви со такви протести. Убаво знаете дека тоа ништо нема да смени, никогаш.

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
spooky напиша:
Не ме влечи за јазик. Беа излезени и повеќе кога превртуваа коли пред собрание кога Љубчо ги пушти УЧКите да си одат мирно од Арачиново. Што се случи? Ништо.

Што се случи кога цели семејства „кампуваа“ карши Собрание? Се сеќаваш? Дојде милиција во 4 саатот наутро и ги „отсели“ сосе шатори.

Што се случи кога како студенти марширавме низ улици и наши другари гладуваа во Жена Парк? Филип стана пратеник, а другите го попушија.

Доста и не ми одете на нерви со такви протести. Убаво знаете дека тоа ништо нема да смени, никогаш.
Epa, ako e taka kako sto vikas ti! Da kreneme race i da si e*eme majkata site!
Da gi ostavime komotno da ne e*at i da ne placeme!

Kajgana Shop

На врв Bottom