Пронаоѓање на време трааење на песни (во било кој формат)

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Ве молам дали некој има идеа или веќе знае како најбрзо да се пронајдат време траењата на песните,. Значи ми треба само колку една песна трае, ништо повеќе. Се работи за голем борј на песни околу 20 000 ....ајде Ве молам за помош...

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Ве молам дали некој има идеа или веќе знае како најбрзо да се пронајдат време траењата на песните,. Значи ми треба само колку една песна трае, ништо повеќе. Се работи за голем борј на песни околу 20 000 ....ајде Ве молам за помош...

Ke otvoris Windows explorer.

Ke odis vo papkata kaj sto se pesnite.

Ke ja izberes opcijata vo View-Details.

I ke baras duration vo horizontaniot opis na listata!

nemoj vakvi raboti ke ti se nalutat kajgangiite!:salut:

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Ke otvoris Windows explorer.

Ke odis vo papkata kaj sto se pesnite.

Ke ja izberes opcijata vo View-Details.

I ke baras duration vo horizontaniot opis na listata!

nemoj vakvi raboti ke ti se nalutat kajgangiite!:salut:
Eh, za taka znaev rabotata e sto pesnite voopsti gi nemam, ok vejke rabotam na proektot:)Ama odi epten bavno...
Ako saka nekoj da pomozi bi bil dobredojden:)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Eh, za taka znaev rabotata e sto pesnite voopsti gi nemam, ok vejke rabotam na proektot:)Ama odi epten bavno...
Ako saka nekoj da pomozi bi bil dobredojden:)

Биди појасен малце кажи дека правиш програм,наведи во кој програмски јазик,што бараш од него да прави.

Ако ти треба алгоритам за тоа ке ти дадам број на paypal картичка да платиш и ќе добиеш решение, вака нема лезет!:uvo:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Абе ко што гледам јас, има список со песни и му треба да го знае времетраењето на секоја. Е па на www.wikipedia.org на попознатите изведувачи и нивните албуми, ги пишува и времетраењата на песните!
А за остатокот, барај на нивните официјални страници или не знам, на Амазон.

Kajgana Shop

На врв Bottom