Провокации во фан клубовите!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Зошто модераторот не реагира за последните постови?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не реков за отворањето на темата, туку да реагираш на овие мислења каде се јаде бурек безвезе. А ако некој им врати ќе настане мешаница, па да не треба да ја затворите и оваа тема :unsure:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Acid под итно модераторот Комита Ултрас да си го избриши својот пост на темата на вардар
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Вардар.1191/page-1248#post-5131544
оти нема смисла(крајно вулгарно) е да се објавуваат слики од фб профили на некој противничи играчи односно да се шири омраза и да се провоцира за невкусни коментари кај фудбалерот Тони Вељановски како во овај случај на двочерашниот фудбалер на вардар кој се врати во својот матичен клуб !Со тоа се крши и законот што се нарушува приватноста на некоја личност !
Форумот е за друга намена а не за турање бензин на оганот ...
Не знам што тие целта и патем што очекуваше да стави ваша слика ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Acid под итно модераторот Комита Ултрас да си го избриши својот пост на темата на вардар
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Вардар.1191/page-1248#post-5131544
оти нема смисла(крајно вулгарно) е да се објавуваат слики од фб профили на некој противничи играчи односно да се шири омраза и да се провоцира за невкусни коментари кај фудбалерот Тони Вељановски како во овај случај на двочерашниот фудбалер на вардар кој се врати во својот матичен клуб !Со тоа се крши и законот што се нарушува приватноста на некоја личност !
Форумот е за друга намена а не за турање бензин на оганот ...
Не знам што тие целта и патем што очекуваше да стави ваша слика ?
Ти моментално ја наруши мојата приватност со тоа што ми го спомна името тука и во милион други наврати како и името на Saber Rider зар не ? Не знам што е вулгарно и што е навредливо за јавна личност да се постави кавер сликата што ја има. Objection rejected!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Ти моментално ја наруши мојата приватност со тоа што ми го спомна името тука и во милион други наврати како и името на Saber Rider зар не ? Не знам што е вулгарно и што е навредливо за јавна личност да се постави кавер сликата што ја има. Objection rejected!
Така и работа ко ќе бараш да ти пиши.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Nemoj da me jebes be jas spomenuvam ime sto ne znaci deka ti taka se vikas ili da ti do objasnam jas ne narusuvam nicija privatnos oti ne davam prezime a ti sankure edno stavas slika od fb profil zaradi provokacija pa sto treba nie da stavame sliki do vasi fudbaleri ako za tebe ne vulgarno sto postiras slika od protivnicki tim ne znam sto e i aj ete da en vulgarno kazi mu so koe pravo narusuvas privatnost pa toa e zastiteno so zakon be bez odobreni ne smees da stavas sliki od nikogo

ps.znaev deka forumot go napravivte skopski amam nekoj raboti gi pretervate i gi preminvate site granici ama ako bidete zdravi i zivi se se vraka se se plaka vo zivotot taka i ovaj kurtasak so si go igrate na forumot prvo uste pred edna godina ne gi tregnavte slikite potoa me baniravte bez pricina na temata na miravci sega postavuvate sliki ne znam sto ke bide sledno no ne znam kako ti bi se osekal da postavam tvoja slika na forumot pa da vidis kolku e vkusno ili nevkusno ...misli malku so glavata a ne samo da se provocira i inaetis ne za drugo nisto dete ne mozes da smenis samo ne jacas so nepravdite st gi nanesuvas i pravis poz

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Nemoj da me jebes be jas spomenuvam ime sto ne znaci deka ti taka se vikas ili da ti do objasnam jas ne narusuvam nicija privatnos oti ne davam prezime a ti sankure edno stavas slika od fb profil zaradi provokacija pa sto treba nie da stavame sliki do vasi fudbaleri ako za tebe ne vulgarno sto postiras slika od protivnicki tim ne znam sto e i aj ete da en vulgarno kazi mu so koe pravo narusuvas privatnost pa toa e zastiteno so zakon be bez odobreni ne smees da stavas sliki od nikogo

ps.znaev deka forumot go napravivte skopski amam nekoj raboti gi pretervate i gi preminvate site granici ama ako bidete zdravi i zivi se se vraka se se plaka vo zivotot taka i ovaj kurtasak so si go igrate na forumot prvo uste pred edna godina ne gi tregnavte slikite potoa me baniravte bez pricina na temata na miravci sega postavuvate sliki ne znam sto ke bide sledno no ne znam kako ti bi se osekal da postavam tvoja slika na forumot pa da vidis kolku e vkusno ili nevkusno ...misli malku so glavata a ne samo da se provocira i inaetis ne za drugo nisto dete ne mozes da smenis samo ne jacas so nepravdite st gi nanesuvas i pravis poz
Наредно спомнување име ќе одмараш. И јас нити Saber Rider не сме јавни личности додека он е јавна личност и нема тука провокација. Само постирано е да се види досегашниот играч што има на профил ;) Всушност ако видиш добро го немам ни за пријател па тоа секој може да го види.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.941

Што тресеш глупости жити се, што се напали толку незнам...
ТОНИ ВЕЉАНОВСКИ Е ЈАВНА ЛИЧНОСТ. Што не ти е јасно тука? Не ставил никој профил од тебе или од некој друг член на форумов па да се нарушува нечија приватност :tapp:
Сликата е ставена како официјалзизација дека потпиша за Пелистер. Виде некој да го пљука после тоа? Почитуван е човекот кај нас (бар кај мене и другите што ги познавам) така да никој нема лоши зборови за него па макар и играл за Пелистер...
На сликата нема ништо вулгарно, слика од неговиот профил и позадината од Чкембари. Ниту ставил некој слика од него од некој негов личен албум кој нема врска со Вардар, туку е направен скриншот само за да се покаже дека и официјално потпишал за Пелистер (ставена е ради позадината со Чкембари).

И како сакаш да те одбанираат кога во сите теми провоцираш? :D
Тема на Миравци нема, напрај си една па пишувај си во неа ако толку тив е мерак :)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Барам под хитно да биде баниран од форумот santino. Во темата Пелистер навредува како да е од рамковните

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Гледам некој дечко бара да сум баниран, кого сум навредил? Ако сум јас баниран нека биде и santino и Кико, ако треба да бидам баниран за тоа што сум рекол ,,резили сте'' ОК но нека бидат и они банирани за : прости луѓе, граѓани на Шкупи итн. Јас лично никого не сум навредил !!! али да ова е ,,СКОПСКИ ФОРУМ ''

Kajgana Shop

На врв Bottom