да не претеруваме, дечкото стави и емотикониАко не ги пишеше во заграда немаше да знаеме што е тоа.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не претеруваме, дечкото стави и емотикониАко не ги пишеше во заграда немаше да знаеме што е тоа.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Подолго време имам како тврда испакнатина одма пред местото кај шо почнува пенисот и на неа имам 2 црвени брунчина не знам шо се ама мирисаат лошо и болат на притисок. На сабајле секош проверувам и ставам некое парче тоалетна и ижа дамки крв ко никош да не престануваат. Имал некој ист случај за да ми препорачате нешто од аптека? Нејќам по доктори да одам пред да пробам.
![]()
...(дезинфекција) на кожата и на слузокожата, спречување инфекциии и лекување инфицирани дерматози ...итн
![]()
...(дезинфекција) на кожата и на слузокожата, спречување инфекциии и лекување инфицирани дерматози ...итн
Шо и да е пробај со сода бикарбона пошто е задудувачки делотворна за разно разни ствари како и за инфекции. Намокри некое крпче стави една лажица сода и стави на брунчињата. Можеби ќе те пече, ама иди шо ке се дешава, дали ке спласнат.
А што ако станува збора за гонореа, или сифилис ?![]()
Ти можда мислеш дека сода бикарбоната е само еден обичен прашок за киселина, а очигледно немаш појма дека содата ги уништува канцерогените клетки и еден куп инфекциски проблеми. Тоа шо е лек за буквално 5 денара не ја праве безвредна.А што ако станува збора за гонореа, или сифилис ?
И тогаш сода бикарбона и бетадине ?
Не си ваљда сериозена очигледно немаш појма дека содата ги уништува канцерогените клетки
На многу места сум прочитал дека содата го убива канцерот. А дали е точно...Не си ваљда сериозен
Не се заебавајте, ќе прочита некој, ќе игра на таа карта и после касно ќе биде. Дека помага во некои случаи содата, помага ама дека убивала канцерогени клетки...На многу места сум прочитал дека содата го убива канцерот. А дали е точно...
Јас не тврдам дека ги убива. Само напишав дека на повеќе места сум го прочитал тоа.Не се заебавајте, ќе прочита некој, ќе игра на таа карта и после касно ќе биде. Дека помага во некои случаи содата, помага ама дека убивала канцерогени клетки...
Замисли стд у почетен стадиум, детево си се мачка со бетадине и сода бикарбона.Не се заебавајте, ќе прочита некој, ќе игра на таа карта и после касно ќе биде. Дека помага во некои случаи содата, помага ама дека убивала канцерогени клетки...
Замисли стд у почетен стадиум, детево си се мачка со бетадине и сода бикарбона.
А хемороиди лечи?Ти можда мислеш дека сода бикарбоната е само еден обичен прашок за киселина, а очигледно немаш појма дека содата ги уништува канцерогените клетки и еден куп инфекциски проблеми. Тоа шо е лек за буквално 5 денара не ја праве безвредна.