Пријателски натпревари пред ЕП

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
- и никој не ја дава.:(

(патем, Џемаили го даде голот)

Пробуе нешто изглеа Петковиќ, ни Лихштајнер ни Сеферовиќ не му се у прва.

Де Брујн постигнал добар гол

Денеска во Хартберг (Австрија) Албанија ќе игра пријателски натпревар против Катар.

На 3 јуни во Бергамо пријателска против Украина.

Нолито на @Џони Вајсмилер со два гола против Босна, 22 минута е. :D

И Германија водат против Словачка со гол од пенал.[DOUBLEPOST=1464539468][/DOUBLEPOST]1:2 за Словачка :icon_mrgr:

Хамшик постигна многу добар гол за 1;1 и сега од корнер 1:2.[DOUBLEPOST=1464543690][/DOUBLEPOST]
CjpB3uxVEAAtG7s.jpg:large

Тер Штеген на 6 натпревари за Германија има примано 14 гола. :eek:

Последно уредено:
Албанија Катар 3:1, следен натпревар на 3ти во Бергамо против Украина

Нолито на @Џони Вајсмилер со два гола против Босна, 22 минута е. :D

И Германија водат против Словачка со гол од пенал.[DOUBLEPOST=1464539468][/DOUBLEPOST]1:2 за Словачка :icon_mrgr:

Хамшик постигна многу добар гол за 1;1 и сега од корнер 1:2.[DOUBLEPOST=1464543690][/DOUBLEPOST]
CjpB3uxVEAAtG7s.jpg:large

Тер Штеген на 6 натпревари за Германија има примано 14 гола. :eek:

Очебол е ова денес. Ич не ме радува формата на Германија иако нормално во турнирот ќе бидат подобри. Ама од освојувањето 2014 многу пати се имаат бламирано. Едноставно како шампион тоа не смее да ти се дешава.

Очебол е ова денес. Ич не ме радува формата на Германија иако нормално во турнирот ќе бидат подобри. Ама од освојувањето 2014 многу пати се имаат бламирано. Едноставно како шампион тоа не смее да ти се дешава.

На пријателски секогаш не даваат 100%. Така беше и пред СП 2014. Сега плус Ројс, Милер, Озил, Белараби, Ноер и Хумелс не играат туку им се дава шанса на Сане, Кимих, Бранд и Вајгл. Како и да е посебно второ полувреме не можеше добро да се игра поради дождот.

Оптимист сум јас дека можат минимум до полуфинале, е таму веќе со Франција има големи шанси да играат па ќе видиме што ќе се случи.

Колку киксови прави Смолинг, страшна работа.

Momentalno se igra Albanija Ukraina, prvo poluvreme 1 - 1

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom