Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе некој јак тетрис, ама класичен да е, без ракети и слични “модерни“ додатоци.
Тетрис ми се игра мајке му, се скапав барајќи, се некои излитени ги наоѓам :)

Дајте бе некој јак тетрис, ама класичен да е, без ракети и слични “модерни“ додатоци.

СЕ ШТО ТРЕБАШЕ ДА НАПРАВИШ е да отвориш GOOGLE, да пишеш TETRIS и да кликнеш на првиот линк што ти го дава.

ц ц ц

СЕ ШТО ТРЕБАШЕ ДА НАПРАВИШ е да отвориш GOOGLE, да пишеш TETRIS и да кликнеш на првиот линк што ти го дава.

ц ц ц

Напишав бе, не ми се свиѓаат тие што ги видов, затоа тука побарав.

Тоа е тој.

Уште не се искочени (барем ги нема по торенти) Far Cry 2 и Crysis: Warhead.

Таман си викам да ги пуштам да се симињаат, да поиграм уште нешто пред да почне факултетов...

Имав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.

Имав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој ден

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој ден

Тие 2 верзии од пред некој ден не се retail англиската, туку руска верзија со patch за англиски јазик.

Излезена е и Crysis Warhead, по торенти ја нема, ама по варез форуми ја има >:)

Warhammer online moze da bide dobra MMO, zatoa sto poveke se fokusira na PvP i konstantna borba megju dvete strani

Има некој што ја симнал Crysis: Warhead?
Јас начекав некој торент, ептен тазе беше, пуштив да иде, сеа е до 20%, околу 6 GB зафаќа, па да видам што ќе биде :)

Ако ја симнал некој пред мене од негде, нека сподели импресии :helou:

Двете верзии што ги има работат, само треба посебно да симнеш крак (paul.dll).

Двете верзии што ги има работат, само треба посебно да симнеш крак (paul.dll).

Таман! Ај ако го имаш фајлов, закачи го тука или на рапидшер, прати ми линк по пп.

Фала :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom