СЕ ШТО ТРЕБАШЕ ДА НАПРАВИШ е да отвориш GOOGLE, да пишеш TETRIS и да кликнеш на првиот линк што ти го дава.Дајте бе некој јак тетрис, ама класичен да е, без ракети и слични “модерни“ додатоци.
Тетрис ми се игра мајке му, се скапав барајќи, се некои излитени ги наоѓам
Тоа е тој.Дајте бе некој јак тетрис, ама класичен да е, без ракети и слични “модерни“ додатоци.
Тетрис ми се игра мајке му, се скапав барајќи, се некои излитени ги наоѓам
Сепак не е тоа јас што барам, плус барам за download не за online играње.Тоа е тој.
Имав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.Уште не се искочени (барем ги нема по торенти) Far Cry 2 и Crysis: Warhead.
Таман си викам да ги пуштам да се симињаат, да поиграм уште нешто пред да почне факултетов...
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој денИмав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.
Тие 2 верзии од пред некој ден не се retail англиската, туку руска верзија со patch за англиски јазик.S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој ден
Таман! Ај ако го имаш фајлов, закачи го тука или на рапидшер, прати ми линк по пп.Двете верзии што ги има работат, само треба посебно да симнеш крак (paul.dll).