Препорака за крема за сува кожа

Член од
2 март 2011
Мислења
32
Поени од реакции
3
Pred nekoe vreme bev da si cupam vegite,megutoa dodeka me cupaa izli edno 3 litri szi,i taa kozmeticarkata mi kaza deka imam nogu suva koza taka da mora da mackam sekoj den posle umivanjeto so nivea krema,ali posle cupanjeto jas imam uste crveno kako samo liceto da mi bilo na solarium :)
Ako nekoj ima koristeno krema za suva koza i moze da mi preporaca nekoa,tuka sum,sekako za maski :)

Fala

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717

Мене овој за коса ми го препорачаа,а читам дека може и за кожа.Имаше и еден Пантенолол или така нешто исто за кожа ама тој од Србија ми беше незнам дали има кај нас тој,или дали воопшто постои...

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мене ми ја дадоа кремава да ја мачкам тетоважата и е доста мрсна кремата. Инаку јас имам доста сува кожа особено после тренинзи и си користам Нивеа најобичната онаа у плавата "кутија".

Член од
2 март 2011
Мислења
32
Поени од реакции
3
Eve i jas koristam nivea ne e losa ama vikam sigurno imaa nekoi kremi specijalizirani samo za taa namena ;)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Нивеа , во сината лимена кутија ,најдобра е а и го прави многу нежно и меко лицето и многу поубава дури и од скапите креми кои неретко се покажале за никаде. Исто така добра е и една од невен ,во портокалова кутија , ама не ми текнува воопшто која марка.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Eve i jas koristam nivea ne e losa ama vikam sigurno imaa nekoi kremi specijalizirani samo za taa namena ;)
Па ете ти пишав погоре од аптека се зема нема потреба од рецепт и чини од 120-150 денари 25 грама.

Член од
2 март 2011
Мислења
32
Поени од реакции
3
bucio brat eve ja zemaf Pantexol masta nemaa krema i namacke ali nogu e mrsna :)
Aj ke vidam so ke naprae ona.
Inace fala brat.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
За сува кожа не се користи крема, туку маст. :)
некое време после апликација, кремата ја прави сувата кожа уште посува.

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
И јас имам проблем со сува кожа, и Nivea плавата ја користам, ми помага многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom