Предлог за брак во живо на Сител! :)

• Креатор на темата Креатор на темата честа
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убава девојка, жалосно. Тоа е. Со среќа

Штета што тебе те нема видено,ај може и ќе се разведе ако те види некад сличајно...:tapp:

Баш е симпатичен дечкото, ако некој е помирен и фин, одма со муабети дека е смотан. Боже ме сачувај... Алал да му е, секоја му чест, не мора одма да тресете и да бидете цинични.

Твитов :pos: :pos: :pos:

ЕПИИИК!!!! RT @darko156 @sead93 супер, значи се земаа и ова е последна епизода. НЕМА ВЕЌЕ ВЕСТИИИИ #шител

Љубомора - дека ‘‘смотаниот, ваквиот, таквиот‘‘ ја има ;)
Баш се симпатични како пар,секоја чест за храброста :cuc:

Нека им е со среќа на дечките :)

Туку Латас сигурно е на раб на еуфорија. Не верувам дека Сител како телевизија добила волку публицитет некогаш.

Еее дечково sarma97 до пред неколку години беше лидер на македонскиот ogame сојуз... Ќе се прослави сега со запросувањето :) со среќа нека им е :)

Дечкото не го обичам ради тоа што многупати го имам фатено како непрофесионално си ја работи работата. Девојчето, од другата страна, е каде по попрофесионална од него, затоа е и уредничка. ;)

Инаку нека им е со среќа.

пс. Латас сега има да се испомоча со ова во стилот „ете на шител се случуваат убави работи, за разлика од други телевизии“, алудирајќи на некогашната А1.

Јас мислам баш си одговараат .Ај со среќа нека им е што викаат стариве само за арно нека се збори.

тиње атмосфера

Иначе да потврдам, да, Славица кога беше во основно пееше на Златно Славејче... песната што ми е останата во глава е "молиме со рачињата". Живее(или живееше) кај мене во маало и со драгиот Жаре секој ден кога ќе ја видевме во школо, од зад грб и ја пеевме песната. Ќе се свртеше и ќе се насмееше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom