Прашања за Исламот III

Член од
5 февруари 2011
Мислења
137
Поени од реакции
47
Тарчулоски е БРАНИТЕЛ и кажано ти е во предходниот пост
--- надополнето: 27 мај 2013 во 20:00 ---
Majkata bee...!!!
Demek i Karadzic i Mladic braniteli se. Kakvo bezobrazie,ccc...
UBIJCI SE UBIJCI. Neli toa ti go kaza ? Branitel ne branitel,terorista ne terorista.... sto vrska ima ako covek ubie nedolzni luge ? UBIJCI SE dali ke gi vikas teroristi ili ke gi vikas neonacisti,ili ke gi vikas krstasi,ili ke gi vikas cionisti ili ke gi vikas islamski radikalisti,za mene ne menuva,UBIJCI SE SOTE ! Ne tuku filozofiraj i ne tuku se davi i DA,ne tuku pretpostavuvaj.
Ti mozes i heroj da go vikas,kako sto gi vikaat vo srbija Karadzic i Mladic,no toj e UBICA so diploma od HAG.Osuden e za ubistvo na nedolzni luge. Jas sum toj sto velam deka site koi ubivaat nedolzni luge UBIJCI SE kolku god da vikaat "Allahu Ekber" Toj (Allah dz.s) takvite vo pekol ke gi pikne. Jasno ti e ?

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.580
Поени од реакции
385
пошто во куранот се' е објаснето, пред некој ден ми текна една работа.
што пишува куранот за “оралното задоволување“?
Исламот има едно генерално правило: Се е дозволено,освен она што е забрането :)

Кога се во прашање интимните односи,се знае што е јасно забрането.
Забранет е аналниот однос и однос кога жената има менструација.
Останатото е дозволено од следниот ајет:
223. Сопругите ваши се ниви ваши, а вие приоѓајте им на нивите ваши како што сакате!
А подгответе нешто и за душите свои! И плашете се од Аллах и знајте дека ќе се сретнете со Него! А ти израдувај ги вистинските верници! (сура Ел-Бекара)

и следниот хадис:
Асхабите го прашале пратеникот Мухаммед како да се однесуваат со своите сопруги за време на месечниот циклус,а тој им рекол: "Правете се освен полов однос" (бележи Ебу Давуд)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ај прво, дали тогаш бил познат концептот на орал?
и .... за време на месечниот циклус “правете се освен полов однос“...... ова испаѓа дека ако би познат концептот орал, ..... да ја задоволиш жената орално? ....... сори, али .... фуј!

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Majkata bee...!!!
Demek i Karadzic i Mladic braniteli se. Kakvo bezobrazie,ccc...
UBIJCI SE UBIJCI. Neli toa ti go kaza ? Branitel ne branitel,terorista ne terorista.... sto vrska ima ako covek ubie nedolzni luge ? UBIJCI SE dali ke gi vikas teroristi ili ke gi vikas neonacisti,ili ke gi vikas krstasi,ili ke gi vikas cionisti ili ke gi vikas islamski radikalisti,za mene ne menuva,UBIJCI SE SOTE ! Ne tuku filozofiraj i ne tuku se davi i DA,ne tuku pretpostavuvaj.
Ti mozes i heroj da go vikas,kako sto gi vikaat vo srbija Karadzic i Mladic,no toj e UBICA so diploma od HAG.Osuden e za ubistvo na nedolzni luge. Jas sum toj sto velam deka site koi ubivaat nedolzni luge UBIJCI SE kolku god da vikaat "Allahu Ekber" Toj (Allah dz.s) takvite vo pekol ke gi pikne. Jasno ti e ?
за Тарчулоски има тема и тоа не една
и да не убил недолжни туку терористи оние брадожите што дојдоа од пи.ке си ма.ер
и не филозофирам не се прај ти паметен сите знаеме што е ХАГ -се освен правда
и до кај сме со војникот што го убија во Франција овој пат како одмазда за протестите од Англија? што ке кажеш за ова

терористичко мирољубие до недоглед

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Aaaa... taka da ve cujam. Ete kade se poddrzuvacite na ubijcite. Zal ti bese tebe za srebrenica ? Nepravedno gi osudija i kutrite Karadzic i Mladic... cccc... Ili samo vasiot potrcko e nepravedno osuden ? Gitla be. Gledajte si ja rabotata i sramot vas,ako uspeete da go sogledate,nema da postavite nitu edno prasanje,ke svatite deka ste naj losi luge na planetava.
да не ти пријавувам мислења мене тоа ми е глупо ко деца мали
за сребреница се имам изјаснето и тоа многу добро
за болдираните двајца ич не ме заболе и немам што да сторам во врска со таа тема
ама многу добро знам кој на овој народ пукаже во 2001 поддржани од мирољубивите алкаедовци
и врати се на тема

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
еве јас како лош, можда и најлош на планеава да прашам:
зошто исламот има потреба да се однесува кон жената како према предмет, или уште полошо како “пониско“ суштество од мажот? или пак, ако веќе исламот има таква потреба, зошто вие тоа го практикуват,е а не мислите така? или пак според вас навистина жената е “нижо“ суштество?

W

Werther

Гостин
Aaaa... taka da ve cujam. Ete kade se poddrzuvacite na ubijcite. Zal ti bese tebe za srebrenica ? Nepravedno gi osudija i kutrite Karadzic i Mladic... cccc... Ili samo vasiot potrcko e nepravedno osuden ? Gitla be. Gledajte si ja rabotata i sramot vas,ako uspeete da go sogledate,nema da postavite nitu edno prasanje,ke svatite deka ste naj losi luge na planetava.
Oвој Соул оф Спејс е, гарант...

Соул оф Спејс, зошто Караџич и Младич на нас Македонците ни ги наметнуваш ? Дај извади цитат од било кој член кој се гордее со нив.
Од цел свет само Србите се гордеат со нивните дела, никој друг.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Oвој Соул оф Спејс е гарант...

Соул оф Спејс, зошто Караџич и Младич на нас Македонците ни ги наметнуваш ? Дај извади цитат од било кој член кој се гордее со нив.
Од цел свет само Србите се гордеат со нивните дела, никој друг.
оооооо, зи хајл друже. одамна не сум те видел
а за ова, .... па ти бре ич не сфаќаш дека ко што кај нив не е важна нацијата, него само верата, така они тоа го проектираат и на христијански рамки. христијанин овде, и христијанин онде за нив е исто. ама пусти они не го знаат тоа, .... ќе научат за едно 500 год

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
еве јас како лош, можда и најлош на планеава да прашам:
зошто исламот има потреба да се однесува кон жената како према предмет, или уште полошо како “пониско“ суштество од мажот? или пак, ако веќе исламот има таква потреба, зошто вие тоа го практикуват,е а не мислите така? или пак според вас навистина жената е “нижо“ суштество?
еве јас ке ти одговорам
за тоа не е исламот крив - дека во куранот е кажано да се сака и почитува жената
ама тие што го “ следат “ исламот ги прават тие грозни работи на жената накратко голем дел од муслиманите на блиски среден далечен исток

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
за Тарчулоски има тема и тоа не една
и да не убил недолжни туку терористи оние брадожите што дојдоа од пи.ке си ма.ер
и не филозофирам не се прај ти паметен сите знаеме што е ХАГ -се освен правда
и до кај сме со војникот што го убија во Франција овој пат како одмазда за протестите од Англија? што ке кажеш за ова

терористичко мирољубие до недоглед
СОУЛ ЗА ОВА УШТЕ НЕ СЕ ИЗЈАСНИ

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
еве јас ке ти одговорам
за тоа не е исламот крив - дека во куранот е кажано да се сака и почитува жената
ама тие што го “ следат “ исламот ги прават тие грозни работи на жената накратко голем дел од муслиманите на блиски среден далечен исток
:D ти бре остај ги луѓето да си кажат. баш ме занимаат некои нивни ставови за вака заебани работи. не друго, ќе имам што да си се посмеам со пријателите

W

Werther

Гостин
оооооо, зи хајл друже. одамна не сум те видел
а за ова, .... па ти бре ич не сфаќаш дека ко што кај нив не е важна нацијата, него само верата, така они тоа го проектираат и на христијански рамки. христијанин овде, и христијанин онде за нив е исто. ама пусти они не го знаат тоа, .... ќе научат за едно 500 год
Oва е груба навреда кон сите Македонци. Јас од кога се зачленив на форумов немам прочитано од ниту еден член да напише: „Браво за Младич и Караџич“ или каква било поддршка за тоа што го сториле во Сребреница.

Вакво срамно лепење етикети заслужува перманентен бан, само ај.

Сега Никола или Екслекс ќе ми лупнат казнени за несоодветно однесување, а дуплиот јузер и провокациите на Соул оф Спејс а.к.а Инфектед ќе си пројдат како ништо да не било...

partizann со тебе немам никаква желба да дискутирам, за било што. Фала унапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom