MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
А дали столарот знаел за трилобитите?
Да, столарот ги знаел и трилобитите, оти Он ги створил и нив, како и тебе.
Туку, не бегај од прашањето, иако знам дека не знаеш; дали Гилгамеш знаел за Потопот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали столарот знаел за трилобитите?
Не беше столар.Да, столарот ги знаел и трилобитите, оти Он ги створил и нив, како и тебе.
Wow, you cornered me Sherlock!Да, столарот ги знаел и трилобитите, оти Он ги створил и нив, како и тебе.
Туку, не бегај од прашањето, иако знам дека не знаеш; дали Гилгамеш знаел за Потопот?
Wow, you cornered me Sherlock!
Прво, мене ме "створиле" моите родители. Твојот замислен другар нема никаква врска ниту со мене, ниту со било што надвор од твојот сиромашен интровертен свет.
Дефинирај тој "потоп" во кој дел од планетава се случил. Тоа е настан за кој не постои никаков доказ, геолошки, археолошки, освен во тралалајката со Ное и паровите кокошки и жирафи што ги товарел на бротчето
Повеќе сум фрапиран од твојата глупавост и затуцаност, да бидам искрен. Пештерски луѓе да живеат у вакво време е стварно феномен. Од друга страна, еволуцијата е како едно огромно дрво. Има гранки што се шират, зеленат, цветаат, а има и суви, закржлавени на кои аналогија е твојава "појава".
Со среќа у животот, коа не си имал со биологијата!
Навредување? ГТФО! Од кај К улета у дискусијата?
Да, почитувам религија заради културолошкиот момент, затоа што сум атеист, високоморален, достоинствен човек со разбирање, а презирам ваков фундаменталистички шлајм, гамад што нема грам воздржаност и смиреност да сослуша.
Некои од старите мои беа верници, ама достоинствени луѓе со респект и став, а не вакви егоцентрични, самобендисани шупци без основен респект.
Ќе ми делел лекции....неписмен еден. Основно школо прво заврши па после цитирај ми пост.
Ти ќе мојш еден христијански спорт да наведеш? Не мојш. Тачка.
И те како ми е познат. Редовно за 9 години твои на форумов битисување само такви и даваш.„Не„.
Познат ти е одговоров, нели?
И те како ми е познат. Редовно за 9 години твои на форумов битисување само такви и даваш.
Така де и јас тоа велам. Освен “не“ Мики и не знае друго да напише. Повели демантирај и одговори на прашањето. Или само ќе потврдиш дека освен “не“ немаш друг одговор.Убо штом ти е познат, оти повеќе од „Не„ не можеш да напишеш...
Така де и јас тоа велам. Освен “не“ Мики и не знае друго да напише. Повели демантирај и одговори на пршањето. Или само ќе потврдиш дека освен “не“ немаш друг одговор.
Да, е глупо прашање, и е намерно пишано за да е глупо за да увидиш дека твоето упатено кон други членови е уште поглупо. Моралот и етиката не се “екслузивно право“ на христијани, ниту пак на некоја си религија. Дури и..... ај да не кажам, си знаеш и самиот.Прашањето е приглупо (што значи дека е полошо и од „погрешно„) и под чест ми е да го одговорам...
И сега? Ќе ми дајш „казнени„ или ќе ме изненадиш со твојата ерудиција?...
Ај сам одговори си на своето прашање, за да увидиш дека е прилично...си знаеш.