Правата на потрошувачите во Македонија

Член од
11 јуни 2016
Мислења
23
Поени од реакции
1
Zdravo za nedavanje na fiskalna vo ducan pred nekoliko godini pri popravka na kompjuter i nepopraven go zemal posle a platil kako da e popraven kompjuterot

Член од
21 септември 2019
Мислења
17
Поени од реакции
9
Vnimavajte na Philips televizorite bidejki jas i nekolku poznanici se zezna pri kupuvanje koga go plakate vi davat da potpisete izjava navodno deka e ok proizvodot bidejki vi go pokazale i vie potvrduvate deka e se vo red se dodeka ne si go odnesete doma potoa vo slucaj ako ste nezadovolni bidejki ke vi se pojavat senki po ekranot ke ve ispratat na sevis ovlasten Eurovizija kade sto se katastrofa i ke vi go vratat kako sto ste go odnele plus so nekoja grebanica

Член од
10 февруари 2013
Мислења
191
Поени од реакции
106
zdravo
sakam da prasam dali nekoj imal iskustvo so A1 telefon se rasipuva 2 meseca pred istek na garancija go nosam vo salon go zemaat go nosat na servis i telefonot go vrakaat 2 meseci podocna e sega neli treba da mi e dojdelen nov telefon , prasanjeto mi e dali da si go zemam ili kade da se obratam da gi prijavam za da mi dodelat nov .. ?!?

Член од
9 јануари 2010
Мислења
94
Поени од реакции
53
zdravo
sakam da prasam dali nekoj imal iskustvo so A1 telefon se rasipuva 2 meseca pred istek na garancija go nosam vo salon go zemaat go nosat na servis i telefonot go vrakaat 2 meseci podocna e sega neli treba da mi e dojdelen nov telefon , prasanjeto mi e dali da si go zemam ili kade da se obratam da gi prijavam za da mi dodelat nov .. ?!?
Kako mislish da ti e dodelen nov telefon ?

Kajgana Shop

На врв Bottom