Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Удри му еден фактпри ресет, освежиго. А и стар ти е тел, колку и да сакаш да ти тера неќе, 2.2 е.
Mу направив ресет и пак после некое време така не знам шо да правам, мора да има некое чаре :(

Како да го најдам CID бројот на телефон на кој не му работи тач скринот?

Имам Galaxy S4 GT 19505 и од неодамна почна сам да се гаси на рандом моменти ( 20,30,50,70% батерија) и секогаш на различна апликација. Истражував на интеренет и најверојатно проблемот е до батерија - има многу луѓе со истиот проблем и генерално тој е заклучокот а и при гледање на батеријата вака малце е потечена и не влегува најубаво во лежиштето. На нет најдов решение - замена за батерија што се вика RAVPower 2600mAh Li-ion Battery со одлични reviews и оценки.

Прашањето ми е дали може да се најде негде низ скопскиве мобилари ??
Амазон и ebuy немаат шипинг на ваков тип производи до нашето земјиче :(

Имам Galaxy S4 GT 19505 и од неодамна почна сам да се гаси на рандом моменти ( 20,30,50,70% батерија) и секогаш на различна апликација. Истражував на интеренет и најверојатно проблемот е до батерија - има многу луѓе со истиот проблем и генерално тој е заклучокот а и при гледање на батеријата вака малце е потечена и не влегува најубаво во лежиштето. На нет најдов решение - замена за батерија што се вика RAVPower 2600mAh Li-ion Battery со одлични reviews и оценки.

Баш таква нема да најдеш, чим ти е подувана менувај ја
Имам заменска со висок квалитет, за цена на ПП како за форумџии :)

Оргининална нема да најдеш нигде, ова Торте Мобиле што ти ја препорача е обична кинеска батерија копија на оргиналот они се добри ама имаат проблем со пад на напонот тоа им е мана ако сакаш добри батерии за самсунг барај само Анкер или зеролемон само тие се се блиску до оргиналните батерии

Оргининална нема да најдеш нигде, ова Торте Мобиле што ти ја препорача е обична кинеска батерија копија на оргиналот они се добри ама имаат проблем со пад на напонот тоа им е мана ако сакаш добри батерии за самсунг барај само Анкер или зеролемон само тие се се блиску до оргиналните батерии
Не е обична кинеска батерија, има и поефтини
оваа поскапава нема никакви проблеми
оригинална има во видеодата

Не е обична кинеска батерија, има и поефтини
оваа поскапава нема никакви проблеми
оригинална има во видеодата
Ги има пробано сите и на с4 и на ноте 3 никоја не е како оргиналот имаат проблем со нагло губење на струјата сеа го полниш и за еден саат ти паднал од 100 на 90, има ли во видеодата за ноте 3 квалитетна батерија ? Едино се анкерот така како оргиналот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ги има пробано сите и на с4 и на ноте 3 никоја не е како оргиналот имаат проблем со нагло губење на струјата сеа го полниш и за еден саат ти паднал од 100 на 90, има ли во видеодата за ноте 3 квалитетна батерија ? Едино се анкерот така како оргиналот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Па фулл орг им се

Me интересира, дали некој има информација од прва рака, за нашива продавници. Дали мора да се донесе дистрибуира одреден телефон во европа пред да го имаат на лагер, или прават импорт дури и од USA?

Не сум одамна со паметниве телефони, па не сум доволно информиран за нашиов пазар.

купив Teracell 2800 maH , сеа за сеа проблемот исчезна и поише држи од старата. А за 500фче и да рикне за 3-4 месеца, не е страшно :)

да не случајно некој од овде имал претходно искуство со pandawill.com ?

Дали некој знае каде да купам полнач за S4 Active во Скопје? Купив еден од ebay и дојде со Американски полнач, не сум сигурен кај да најдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom