Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А мислења за Samsung Galaxy S Duos 2 ?
Тоа веќе е стар модел попрво би земал LG L70 таа е подобар од самсунг дуос инаку еЛЏито има најнов софтвер Андроид Кит-Кат и поубав iPS дисплеј .

Тоа веќе е стар модел попрво би земал LG L70 таа е подобар од самсунг дуос инаку еЛЏито има најнов софтвер Андроид Кит-Кат и поубав iPS дисплеј .

Го меркам и него. Веќе имав искуство со тој телефон и ми го фати око :)

Го меркам и него. Веќе имав искуство со тој телефон и ми го фати око :)
Паметно што го меркаш за тие пари е повеќе од солидно и ќе врши работа за основни работи и има можност за рутирање и флешување .Инаку сум го имал таков и веднаш го продадов то ест на мајка ми оти ми е вишок :D

гледам има многу htc desire 310 нови земени од вип што ги продаваат по 5-7000 ден и ми делува како доста солиден телефон барем во конфигурација па ме интересира од некој што има искуство со овај моб како работи да не има нешто проблеми пошто прилично по ниска цена ги даават во споредба со други телефони со слична конфиг

гледам има многу htc desire 310 нови земени од вип што ги продаваат по 5-7000 ден и ми делува како доста солиден телефон барем во конфигурација па ме интересира од некој што има искуство со овај моб како работи да не има нешто проблеми пошто прилично по ниска цена ги даават во споредба со други телефони со слична конфиг
Па не е се во конфигурацијата ... телефонот е буквално зте со лого на хтц
вчера средував еден, внатре е смешка ко зте изработка, екранот е за мене лош, процесорот е mediatek ...
околу таа цена подобра солуција ти е LG L70

Дали самсунг ноте 3 купен од вип ќе подржува сим картичка во англија на операторот three?

Дали самсунг ноте 3 купен од вип ќе подржува сим картичка во англија на операторот three?
Пробај со друг сим дали е кодиран
Ако е треба да се декодира за да работи на други мрежи

Сакам да купам батерија за Галакси С4 па би ми значело ако ми препорачате некоја или споделите искуство.
До 25$ планирам.
ebay, aliexpress, dx

на сони М рамот се преполнува т.е. 0 рам слободно без ништо уклучено и телефонот кочи, после рестарт пола рам е слободен и телефонот супер работи ... што може да е проблемот? апликација или?

Сакам да купам батерија за Галакси С4 па би ми значело ако ми препорачате некоја или споделите искуство.
До 25$ планирам.
ebay, aliexpress, dx
Нема што да ти препорачаме...земај оригинал.

Не се разбирам многу со мобилниов интернет, имам Samsung Galaxy S5 кој нели подржува 4G... а јас на мојава тарифа имам само 500 МБ интернет, сум слушнал некаде дека 4G троши повеќе интернет, дали е тоа точно? Дали вреди да сменам картичка за 4G?

Купувам екстра сочувани телефони до 250 евра..слики понуди пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom