Постпородилен абортус

G

Goldie

Гостин
да не си замислувала да го шитне бебето во ЕУ ?
Не ме чуди и стварно вистина да испадне тоа, да имала договорено продажба на детето во некоја друга држава

Инаку Сител објавиле и слика од апсолвенткава а после ја избришале веста
Untitled.png
 
На врв Bottom