Посмртно објавени материјали од Тоше

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира само дали стиховите се составувани кога Тоше беше жив или после тоа.Оти воопшто не пее Тоше во рефренот:wink:
Мислам дека дел од песната има напишано Тоше, а остатокот е потоа дополнет.

нека продолжи мисијата на ТОШЕ,се најубаво му посакувам на малиов.:smir:

НЕОФИЦИЈАЛНО!!!
Албумот ќе се вика The Hardest Thing поради големата слава која ја доживеа оваа песна низ целиот балкан па и пошироко и беше број 1 на сите балкански топ листи.

Дефинивно и ова е потврдено. Албумот ќе биде насловен The Hardest Thing (во некои медиуми именуван како Најтешкото Нешто).

Тоше Проески и Кристијан - Малечко (Му little) download

Линкот е отстранет од модераторот.

R.I.P ANGELU ! ! ! :(

Фала за песната Ке ме Расплачеше Синоќа на Стадион...

И мене ќе ме расплачеше.... :(

Posle sinokesnata intrepretacija na pesnata postojano s eprausvam zosto takov tekst,od kade idejata za tie zborovi i nesto ne mi stima vo glava dali bilo nego pretcustvo ili pak bil siguren deka ke zamine i ja napisal za oprostaj.

Фала за песната. Btw се растажувам кога ја слушам :(...

Posle sinokesnata intrepretacija na pesnata postojano s eprausvam zosto takov tekst,od kade idejata za tie zborovi i nesto ne mi stima vo glava dali bilo nego pretcustvo ili pak bil siguren deka ke zamine i ja napisal za oprostaj.

како што разбрав песната додека бил тоше жив ја немал напишано цела, после неговата смрт текстот и песната се завршени... :( инаку и мене ми се допаѓа многу песнава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom