Посмртно објавени материјали од Тоше

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Па по то шо кажвет по телевизииве, септември на Градски би требело да се случит промоцијата на новиот албум, а тогаш ќе го промовирале и филмот шо го снимале за него...дај Боже да се десит то! Албумот ќе се викат или the hardest thing или Forever ended day( засекогаш завршен ден )

ќе има нов албум во септември и ќе има концерт за промоција на албумот(кој би пеел побогу?!)
ќе ги има the hardest thing и другите неиздадени англиски песни.ќе се вика или the hardest thing или нешто во стилот `засекогаш последна песна` нешто така

Никој нема да пее, филм ке се гледа...документарец за Тоше.

Само прашање е дали ке биде доволен Градски.

Никој нема да пее, филм ке се гледа...документарец за Тоше.

Само прашање е дали ке биде доволен Градски.

тешко дека ќе ги собере сите фанови

Хм...не сум слушнал ништо за филмот.Добро би било тоа:)
А Градски, со сигурност би бил премал.

Фанови ?

Цела Македонија ке сака да присуствува на тој настан.
А да не збориме колку ке дојдат од Србија, Хрватска, Босна.

Фанови ?

Цела Македонија ке сака да присуствува на тој настан.
А да не збориме колку ке дојдат од Србија, Хрватска, Босна.

Подобро нека постават огромен бим на некој плоштад.Не знам некое посоодветно големо место.Илјадници ќе ги има:)

Не ширете дезинформации.

Најновиот, англискиот албум на Тошка ќе биде промовиран најверојатно во Октомври, и двата предлога за името се The Hardest Thing, предложен од Љиља, и Forever Ended Days, предлог на англискиот продуцент на албумот, Едни Рајт.

А документарецот е веќе снимен, ќе има и тој своја премиера, најголемиот дел е сниман во Крушево, со екипи од Јамајка, Словенија и Англија.

Поради голем број на теми за Тоше, решив да ги спојам сите што ќе ги најдам.
Можеби малку конфузно ќе изгледа темава ако некој ја чита страна по страна, ама не сакав ништо да фрлам во канта.

Изборот на наслов ми беше тежок, ама верувам дека е ОК.
Продолжете со муабет за музиката на Тоше (за концертот имате посебна тема).

Не ширете дезинформации.

Најновиот, англискиот албум на Тошка ќе биде промовиран најверојатно во Октомври, и двата предлога за името се The Hardest Thing, предложен од Љиља, и Forever Ended Days, предлог на англискиот продуцент на албумот, Едни Рајт.

А документарецот е веќе снимен, ќе има и тој своја премиера, најголемиот дел е сниман во Крушево, со екипи од Јамајка, Словенија и Англија.

НЕОФИЦИЈАЛНО!!!
Албумот ќе се вика The Hardest Thing поради големата слава која ја доживеа оваа песна низ целиот балкан па и пошироко и беше број 1 на сите балкански топ листи.

"My little" Toше

не знам за вас ама одамна не ми се случило да ми дојдат солзи ка слушам песна. ме погоди многу текстот, страшно добра ствар, и стварно е нефер шо те нема мајсторе

ТЕ САКАМЕ СИТЕ ТОШЕ
P.С. За сите шо не го гледаа концертот или сакат пак да ја чујатЧ

Знаев дека ќе има налив на теми после концертов, се ок песнава ама без претерување:kesa:

Ме интересира само дали стиховите се составувани кога Тоше беше жив или после тоа.Оти воопшто не пее Тоше во рефренот:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom