- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 540
- Поени од реакции
- 72
Како да отворам .js фајлови? Поточно да покренам инсталација од .јs фајл?
JS ти е JavaScript File и не е никаква инсталација, нешто си се збунил или си симнал нешто грешно или те исполажале...Како да отворам .js фајлови? Поточно да покренам инсталација од .јs фајл?
ogresdkwizard ми треба да инсталирам, и сите туторијали што ги најдов и на македонски и на англиски пишува да кликнам двапати на фајлот VC9_Setup.js и ќе започне инсталацијатаJS ти е JavaScript File и не е никаква инсталација, нешто си се збунил или си симнал нешто грешно или те исполажале...
Тие се JScrpt веројатно. Тоа е скриптен јазик вграден во Windows (како што е пример Перл вграден во повеќето линукс дистрибуции), различен од JavaScrpt кој е за во веб прелистувач.ogresdkwizard ми треба да инсталирам, и сите туторијали што ги најдов и на македонски и на англиски пишува да кликнам двапати на фајлот VC9_Setup.js и ќе започне инсталацијата
Еве: https://ninite.com/Здраво .. не знаев точно каде да се обратам па решив овде .. Ми го форматираа компјутерот , арно ама на компјутерот сеа немам ништо од програми .. па кога некој би ми дал линк или нешо слично за да симнам некое цд со оние основни програми би му бил мн благодарен !! :salut:
--- надополнето ---
Ke moze da mi pomogne nekoj vo vrska so predhodniot post .. posto 5 saati dremam i baram ama nikako da najdam . !? Fala
Провери Spam/Junk?Imam problem so yahoo .. prativ edna poraka od facebook za da go smenam passwordot .. go otvoriv yahoo to i nemashe nikakva poraka vo inbox... dali moze nekoj da mi kazhe zoshto ?? fala odnapred
Трк до Setup па клик Toggle Avdanced Mode > YesКористам Eset Smart Security 4 и ме интересира како да го подесам да не ме замара за System Update ? Чепкав низ подесувањата ама тоа не можев да најдам