Помош, проблеми, прашања, совети...

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.099
Поени од реакции
9.528
на тач пад ти јавува проблеми? Ако така е океј, маусот не ти чини.
Не е до маусот, кога работиш нон стоп не се јавува ова. Кога правиш пауза некоја после тоа сецка по пола секунда, касни слика на екран.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.595
Поени од реакции
9.888
Не е до маусот, кога работиш нон стоп не се јавува ова. Кога правиш пауза некоја после тоа сецка по пола секунда, касни слика на екран.
А да пробаш со друг маус, да не нагаѓаме.
Земи од другар приклучи тестирај.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.099
Поени од реакции
9.528
@dantemkd исто и со друг маус, ќе пробам да му преинсталирам драјвери за графичка...да не зеза тоа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.595
Поени од реакции
9.888
@dantemkd исто и со друг маус, ќе пробам да му преинсталирам драјвери за графичка...да не зеза тоа.
Пробај на друга подлога, али можно е да е и софтверски проблем.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.099
Поени од реакции
9.528
Ај уште едно прашање, ќе одат ли овие две у комбинација?
1.jpg
2.jpg

Член од
5 декември 2024
Мислења
70
Поени од реакции
129
Член од
24 март 2010
Мислења
15.302
Поени од реакции
26.197
Ај уште едно прашање, ќе одат ли овие две у комбинација?
Прегледај го приврзокот 438905
Прегледај го приврзокот 438907
На што матична сакаш да ги ставиш и за што ќе ја користиш машината? Генерално би требало да функционира, со тоа што само 16GB ќе имаш во dual channel. Ако ти е за гејминг, подобро земи уште една 16ка. Ако ти е за сурфање и генерална употреба, плус некоја незахтевна игра, терај.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.099
Поени од реакции
9.528
На што матична сакаш да ги ставиш и за што ќе ја користиш машината? Генерално би требало да функционира, со тоа што само 16GB ќе имаш во dual channel. Ако ти е за гејминг, подобро земи уште една 16ка. Ако ти е за сурфање и генерална употреба, плус некоја незахтевна игра, терај.
Матична Asus ROG Zephyrus M GM501GM, Chipset: Intel Cannon Point HM370, Intel Coffee Lake-H. Играм по некад Counter Strike 2 и генерално гледам филмчиња и ако се позанимавам на аутокад по некад, да не заборавам команди. Чисто онака сакам да му ставам уште некој Гб РАМ да не му зафали....може и нема да ми треба никад. Сакам да ја симнам и оваа PUBG на лапопов, ја заиграв малку на статичен одамна може ќе продужам да играм.
Генерално доста ќе ми се 24G RAM, а не ми се дава екстра 1000 денари за +16G.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.302
Поени од реакции
26.197
Матична Asus ROG Zephyrus M GM501GM, Chipset: Intel Cannon Point HM370, Intel Coffee Lake-H. Играм по некад Counter Strike 2 и генерално гледам филмчиња и ако се позанимавам на аутокад по некад, да не заборавам команди. Чисто онака сакам да му ставам уште некој Гб РАМ да не му зафали....може и нема да ми треба никад. Сакам да ја симнам и оваа PUBG на лапопов, ја заиграв малку на статичен одамна може ќе продужам да играм.
Генерално доста ќе ми се 24G RAM, а не ми се дава екстра 1000 денари за +16G.
Стави ја, во ниеден случај нема да ти штети. Особено кога веќе ја имаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom