Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Идеја околу проблемов? Се работи за windows 7 и екранов се појавува после вклучување и може да се повтори неколку пати. Компјутерот генерално функционира океј, со апдејтирани драјвери итн. Има некое решение од дома ако нема дајте некој предлог за сервис и цена отприлика.
ПоззПрегледај го приврзокот 335587
netw5s64.sys е драјвер за мрежна
провери ги уште еднаш драјверите за твојот модел на официјалната страна, па ако си сигурен дека го имаш најновиот, стај постар :)

Здраво ми треба мислење за мониторот
Samsung lf 22t350fhrxen или ваш предлог по цена околу 8000ден, да биде VA или IPS за гејминг и програмирање!

Здраво ми треба мислење за мониторот
Samsung lf 22t350fhrxen или ваш предлог по цена околу 8000ден, да биде VA или IPS за гејминг и програмирање!
Не го бива. Собери уште некој денар и земи ова

Ќе врши работа ваков лаптоп за поедноставен видео едитинг или потребно е појак лаптоп (или статична пц конфигурација) ?

Некоја страна во мк каде што се продаваат добри гејмерски компјутери?

Некоја страна во мк каде што се продаваат добри гејмерски компјутери?
Добри ниедна сите ќе те ограбат и ќе ти шитнат делови што најмалку им се продаваат.
Список у рака со делови и у Сетек или анхоч тамуќе ти склопат.

На лаптопот некои копчиња не ми функционираат па најчесто користам on-screen keyboard за да пишувам. Најверојатно бришејќи го лаптопот сум ги набил копчињава па да прашам за чаре?

На лаптопот некои копчиња не ми функционираат па најчесто користам on-screen keyboard за да пишувам. Најверојатно бришејќи го лаптопот сум ги набил копчињава па да прашам за чаре?
Ако е под гаранција носи на сервис ако не е погледај на алиекспрес друга тастатура.
ПС подобра варијанта земи си за 200 денари тастатура.

Здраво, годинава ќе ги започнам моите студии на факултетот за информатика, па ми треба помош околу изборот на лаптоп. Барам некој добар лаптоп за почетничко програмирање до кај 45.000. Секоја помош е добредојдена, ви благодарам однапред.

Здраво, годинава ќе ги започнам моите студии на факултетот за информатика, па ми треба помош околу изборот на лаптоп. Барам некој добар лаптоп за почетничко програмирање до кај 45.000. Секоја помош е добредојдена, ви благодарам однапред.
Ќе побараш да ти стават од старт уште една плочка рам, со 16гб ќе немаш мака неколку години.

Или еве ти во Анхоч со 16гб од мајка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom