Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Luge moze li nokoj da mi pomogne okolu pisuvanjeto na cs 1.6??
Neli tamu koga stisnes y mozes da pises sto sakas no kaj mene toa raboti no ne gledam so drugite pisuvaaat...pls help

Luge moze li nokoj da mi pomogne okolu pisuvanjeto na cs 1.6??
Neli tamu koga stisnes y mozes da pises sto sakas no kaj mene toa raboti no ne gledam so drugite pisuvaaat...pls help

слегни си го патчот ... го имаш на cs.kajgana.com.

Download,Instal And Shoot it :)

Напрај си контролите defaults. :vozbud:

decki imam 1 mn golem problem.si igrav cs i mi se iskluci i posle vleguvam pak i stegam na f1 za auto by i ne mi kupuva posle stegam b i pak auto by i pak ne kupuva:nesvest: kazete pomos plss:vozbud:

decki imam 1 mn golem problem.si igrav cs i mi se iskluci i posle vleguvam pak i stegam na f1 za auto by i ne mi kupuva posle stegam b i pak auto by i pak ne kupuva:nesvest: kazete pomos plss:vozbud:

Иди намести си ги контролите

Абе да прашам нешто до контроли е изгледа коа ке стиснам 1,2,3,4 или 5 сакам да ме излева оружјето а не така сега ми излева менито горе Pls Help:salut:

На кое копче беше автоматски да се снима во папката cstrike Screenshot-ot?

На кое копче беше автоматски да се снима во папката cstrike Screenshot-ot?

ц ц ц ц ц....

Значи: Знаеш дека е некое КОПЧЕ од тастатурата, зашто не провериш во контролите да видиш кое копче ти е наместено??????

Default ти е F5

ц ц ц ц ц....

Значи: Знаеш дека е некое КОПЧЕ од тастатурата, зашто не провериш во контролите да видиш кое копче ти е наместено??????

Default ти е F5
Е нема проблем таму ке терам...
Туку бев на оваа тема и во момент ми текна ова
Сепак фала :smir:

Ај некој ако знае од каде можам да симнам AMX Mod X... нека прати линк по ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom