Помош околу Counter-Strike (општо)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.193

архива ^^

Назад низ страните имаш се, ама кој да бара huh?

После ова на сликата пиши у конзола fps_max 101.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Дај Хелп се нервирам пред 2 дена рестартирав ПЦто додека играв КС и од тој момент ќе поиграм малку и ќе ми окочи и ми се гаси играта некој ако знае шо е проблемот.??

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
KGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
KGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби
Пред да почнеш со инсталација најпрвин треба да се прочита Упатството. Прочити го па ке ти стане јасно како се инсталира....Ако го немаш пиши ке ти го дадам:helou:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
ne biva jbg i ne mora da imam botovi jas go imam kanterot od insomnia i mislam tesko e da se stava botovi :) :salut:
Пред да почнеш со инсталација најпрвин треба да се прочита Упатството. Прочити го па ке ти стане јасно како се инсталира....Ако го немаш пиши ке ти го дадам:helou:
ne biva thnx :)

Член од
26 февруари 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
ako nekoj znajt od kaj da spustam programa za mixovanje na timovi za turniri sho se koristi neka dae ovde link pls

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
дај казете со е ова ко ке ја пустам цс влагам не сервер и ми се гаси играта и...:
Fatal Error
''Bad Surface extents 832/0 at position (1280,3840,704)'' ако знаете помогнетееее!! плс

С

Спенсер

Гостин
Здраво,ја најдов у ЦД-ињата Кантер-МАкедонска верзија, е сеа, како да направам да играм јас против 7-8 ботови??ставам ја и ми се префрлаат,поздрав

I

Ivan_FBI

Гостин
Здраво,ја најдов у ЦД-ињата Кантер-МАкедонска верзија, е сеа, како да направам да играм јас против 7-8 ботови??ставам ја и ми се префрлаат,поздрав
mp_autoteambalance 0 вака мислам дека беше...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.193
дај казете со е ова ко ке ја пустам цс влагам не сервер и ми се гаси играта и...:
Fatal Error
''Bad Surface extents 832/0 at position (1280,3840,704)'' ако знаете помогнетееее!! плс
Напрај реинстал набрзинка. (=

Kajgana Shop

На врв Bottom