I
Ivan_FBI
Гостин
Доколку имаш nvidia графичка исклучи ја опцијата „V-sync“ од контрол панелот на графичката, и на цс у конзола пиши fps_max 101...како да напраам да имам 100 фпс ???![]()
Доколку имаш nvidia графичка исклучи ја опцијата „V-sync“ од контрол панелот на графичката, и на цс у конзола пиши fps_max 101...како да напраам да имам 100 фпс ???![]()
да да да да да да да благодарам многу:smir:На овие да не мислиш?
Код:net_graph 1/2/3 net_graphpos 1/2/3
Пред да почнеш со инсталација најпрвин треба да се прочита Упатството. Прочити го па ке ти стане јасно како се инсталира....Ако го немаш пиши ке ти го дадам:helou:KGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби
ne biva jbg i ne mora da imam botovi jas go imam kanterot od insomnia i mislam tesko e da se stava botoviKGB не ти се ставени ботовите секогаш мора кога ке претиснаш Х да ти излезат таму менито за ботови, зботс папката стави ја цела цо цсСтрајк и после га отпакуви таму во цдСтрајк рестертирај ком и пробај ... се надевам дека ке бива ако не бива апката што ти е Зботс само ја отпакуви.. па проби
ne biva thnxПред да почнеш со инсталација најпрвин треба да се прочита Упатството. Прочити го па ке ти стане јасно како се инсталира....Ако го немаш пиши ке ти го дадам:helou:
mp_autoteambalance 0 вака мислам дека беше...Здраво,ја најдов у ЦД-ињата Кантер-МАкедонска верзија, е сеа, како да направам да играм јас против 7-8 ботови??ставам ја и ми се префрлаат,поздрав
Напрај реинстал набрзинка. (=дај казете со е ова ко ке ја пустам цс влагам не сервер и ми се гаси играта и...:
Fatal Error
''Bad Surface extents 832/0 at position (1280,3840,704)'' ако знаете помогнетееее!! плс
напраив стоо пати џабе :SНапрај реинстал набрзинка. (=