И шо сеа???? Подарок?јазики?
јазики?
јазики?
za klasnata tvoja mozes da i reces deka si se obezbedil i za dvete temperaturi, bidejki u dvata slucaja si se snasol odnosno si ja resil zadacata na istiot princip so koj sto bi izdrzal i na dvete temperaturi ete toa da i go kazes nareden pat.jas mislam deka skros e nepravedno da se ima ocenka pomalku,bidejki ne ja menuva postapkata,tuku go menuva rezultatot izgraden od brojki koi se relativni.класната моја Наташа [тие кои учеле ПП во индустриско знаат] вели:
-ИСТО ТИ Е НА -24'C И НА +24'C?
епа дечко, и твоите бодови и тест се РЕЛАТИВНИza klasnata tvoja mozes da i reces deka si se obezbedil i za dvete temperaturi, bidejki u dvata slucaja si se snasol odnosno si ja resil zadacata na istiot princip so koj sto bi izdrzal i na dvete temperaturi ete toa da i go kazes nareden pat.jas mislam deka skros e nepravedno da se ima ocenka pomalku,bidejki ne ja menuva postapkata,tuku go menuva rezultatot izgraden od brojki koi se relativni.
Ако темата е Множество цели броеви, тогаш заслужена е оценката.Eve,jas kako najgolema budala na ovoj forum da prasam samo edno prasanje i me interesiraat vasite odgovori ???Pravev test po matematika i ni go dava profesorkata testot i gledam jas 4.Gledam testov sto kako i gledam na cel test sekoja postapka tocna od pocetok do kraj na sekoja zadaca i gledam na edna zadaca imav zgreseno ova(-8+24+11=-21).I sega jas znam deka ova e greska od najprosta matematika.I ovaa greska sum ja napravil samo zaradi toa sto namesto 24,jas sum presmetal -24 i normlano ovoj rezultat odi vo aut skros.E sega me interesiraat vasite mislenja dali nekoj zasluzuva da dobie 4 samo zaradi edna vakva glupost i pritoa mu e se tocno ili zasluzuva da dobie nekoj 5 so pola zadaca neresena skros na skros?Sto mislite koj e toj sto treba da ja ima 5ta jas ili toj nekoj sto nema nitu pola zadaca napisano ???