Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
С

Спенсер

Гостин
Имам една за радиоактивен отпад/ ако му треба на некој повелете/

Член од
28 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
7
Да не има некој случајно податоци за составни делови на парцијална протеза? :)))

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Може ли некој да даде подетални информации за сензорска нараквица(каква е, како изгледа, за што користи и на кој начин работи) ? Ми треба за проект.:pipi:
Фалаа.. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Сакам да ве замолам за помош... Ми треба презентација по педагогија на темава но ништо не најдов на интернет ако може некој ако има познавања од темава и слично да ми помогне... се што знаете за темава пошете ве молам.. :) БЛАГОДЕРАМ ОДНАПРЕД :)

Член од
9 септември 2011
Мислења
30
Поени од реакции
20
Дали има некој задачи за решавање на електронски кола ( декодери, мултиплескери ... ) :)

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Темата беше напишано но некој ја избришал зошто незнам... Барам само помош пошто денес правам писмена македонски јазик (прва година средна сум) и ни дадоа 3 теми од овие 3 теми една ке биди..
1) Гласот растеше и голем стана
2) Светот како глобално село
3) Нема потреба да ја кажува бидејки знам што да пишам
Во првите 2 теми незнам што да пишувам па ми треба помош некој што повеке му оди македонски раскази ова она да ми кажи кратка содржина што да напишам. Требало да се пишува за Македонскиот јазик а појма неам како да напишам добар состав. Фала ви однапред и се надевам дека оваа тема нема да ми ја избришите

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
хаха епа брат што да правам не е до мене... Ако е до мене најдобро никад тестови и писмени да не се праат али таа е

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Dude , втората тема е најлесна . треба само да опишеш како функционира светот. Комуникации , трговија , конекции меѓу различни раси и нации итн ..

TheShadow

Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Фала ти Ninja69 што ми помогна сеа уште за првата тема и спремен сум хаха
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:00 AM ---
Јас одам на школо а ке ги замолам Админите и Модераторите да не ја бришат темава зошто последен имам Македонски а претпоследен Информатика така да видам уште што напишале другариве од форумот и да одам на час. Благодарност до админите и до сите членови кои ке помогнат

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Темата беше напишано но некој ја избришал зошто незнам... Барам само помош пошто денес правам писмена македонски јазик (прва година средна сум) и ни дадоа 3 теми од овие 3 теми една ке биди..
1) Гласот растеше и голем стана
2) Светот како глобално село
3) Нема потреба да ја кажува бидејки знам што да пишам
Во првите 2 теми незнам што да пишувам па ми треба помош некој што повеке му оди македонски раскази ова она да ми кажи кратка содржина што да напишам. Требало да се пишува за Македонскиот јазик а појма неам како да напишам добар состав. Фала ви однапред и се надевам дека оваа тема нема да ми ја избришите
На место си се темите :) Уште поубаво што ви дале да ги знаете однапред па да се спремите, ја кога учев одма ни ги кажуваа и не делеа па нема спремање од дома.:LOL:

1) размилсувањето може да биде од внатрешниот глас не нас самите (малце пофилозфски пристап ќе треба) до гласот на народот, медиумот, гласот на природата итн.
релативно интересна тема и ако знаеш да пишува на оваа највеќе ќе добиеш.
2) веќе ти кажаа на што да обрнеш внимание и тука има многу за пишување.
3) можеш и да ја кажеш па плус идеја да добиеш :P

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
аман бре....сите сме правеле писмени по македонски....и никој не барал на форум да му се напиши......

Kajgana Shop

На врв Bottom