Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислење исто како вицот, не знам што се жалат за цената на бензинот, јас пак 500ка ќе ставам на бензиска.Значи компаниите ќе работат со намалена добивка во УСА за да бидат конкурентни, ако се лажеме.
Не знам што кринџаш со Бенон, кур ме боли за Бенон, не го гласав. За Трамп, има летано на авионот, ама нема никаков доказ дека бил на островот. Знам дека си свесен Епстин беше прикачен за некоја агенција, задача му беше да се меша со богаташи и политичари. Работата е кој беше на островот и во педофилски акции. Али комуњарче си, способен за пропаганда и тролање.Да, Воук и Епстин се продукти на либерализмот, а Бенон и Трумп како негови гости, чиви се?
Тежок копиум Ронка.брат, овие искрено ми се бетер од либтардиве. Типични без мозок идиоти. Поготово со санкцииве на своите гласачи им опна стап црнечки да му испумпуваат стотици милијарди годишно за да се платат тие порези и све супер им е, нема битно порез на бакшиши.
Мислење исто како вицот, не знам што се жалат за цената на бензинот, јас пак 500ка ќе ставам на бензиска.
Или намалена добивка или нема да имаат маркет за пласирање на продуктите, чиста математика.
Не знам што кринџаш со Бенон, кур ме боли за Бенон, не го гласав. За Трамп, има летано на авионот, ама нема никаков доказ дека бил на островот. Знам дека си свесен Епстин беше прикачен за некоја агенција, задача му беше да се меша со богаташи и политичари. Работата е кој беше на островот и во педофилски акции. Али комуњарче си, способен за пропаганда и тролање.
Автоматски споено мислење:
Тежок копиум Ронка.
Едно прашање, подобра ти беше левичарско комуњарската секта со трансери, педофилија и корупција?
За сакнциите врска немаш што зборуваш.
Епа, немал листа, ја избришале другарчињата на Клинтон одамна. Тоа што Пам е глуперда и се истрчува со изјави е друго.Па уште има трансери, а и педофилија и корупција. Она со Епстин вчера што е? Немал листа, цело време невин значи во затвор го чувале.
Ти се сони оваа информација? Или ќе ја споделиш?Трамп е на педофилиската листа.
Така е.Да, воук нема на секој чекор, супер е.
Те прашав каде е информацијата дека Трамп е на педофилска листа.1. Epstein files will be released =LIE
2. Ukraine/Russia war ended on day 1 =LIE
3. 90 deals in 90 days =LIE
4. Israeli hostages all returned =LIE
5. I will not start wars =LIE
6. We will only expel the "bad people" =LIE
7. Prices will be down =LIE
8. Factories will come back to US =LIE
Епа, немал листа, ја избришале другарчињата на Клинтон одамна. Тоа што Пам е глуперда и се истрчува со изјави е друго.
Во Мк тие трансродови и педофилија кој ги финансираше? Кој ја затвори USAID?
Автоматски споено мислење:
Ти се сони оваа информација? Или ќе ја споделиш?
Ти се сони оваа информација? Или ќе
Прашалник (?) - интерпукциски знак за прашална интонација.Со секој поминат ден да тврдиш небулози ти се оформува она кловновското меме.
А зошто го прашуваш него? Прашај си ги Кеш Пател и Пам Бонди.Те прашав каде е информацијата дека Трамп е на педофилска листа.