Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

брат, овие искрено ми се бетер од либтардиве. Типични без мозок идиоти. Поготово со санкцииве на своите гласачи им опна стап црнечки да му испумпуваат стотици милијарди годишно за да се платат тие порези и све супер им е, нема битно порез на бакшиши.

Значи компаниите ќе работат со намалена добивка во УСА за да бидат конкурентни, ако се лажеме.
Мислење исто како вицот, не знам што се жалат за цената на бензинот, јас пак 500ка ќе ставам на бензиска.

Или намалена добивка или нема да имаат маркет за пласирање на продуктите, чиста математика.
Да, Воук и Епстин се продукти на либерализмот, а Бенон и Трумп како негови гости, чиви се?
Не знам што кринџаш со Бенон, кур ме боли за Бенон, не го гласав. За Трамп, има летано на авионот, ама нема никаков доказ дека бил на островот. Знам дека си свесен Епстин беше прикачен за некоја агенција, задача му беше да се меша со богаташи и политичари. Работата е кој беше на островот и во педофилски акции. Али комуњарче си, способен за пропаганда и тролање.
Автоматски споено мислење:

брат, овие искрено ми се бетер од либтардиве. Типични без мозок идиоти. Поготово со санкцииве на своите гласачи им опна стап црнечки да му испумпуваат стотици милијарди годишно за да се платат тие порези и све супер им е, нема битно порез на бакшиши.
Тежок копиум Ронка.

Едно прашање, подобра ти беше левичарско комуњарската секта со трансери, педофилија и корупција?

За сакнциите врска немаш што зборуваш.

Мислење исто како вицот, не знам што се жалат за цената на бензинот, јас пак 500ка ќе ставам на бензиска.

Или намалена добивка или нема да имаат маркет за пласирање на продуктите, чиста математика.
Не знам што кринџаш со Бенон, кур ме боли за Бенон, не го гласав. За Трамп, има летано на авионот, ама нема никаков доказ дека бил на островот. Знам дека си свесен Епстин беше прикачен за некоја агенција, задача му беше да се меша со богаташи и политичари. Работата е кој беше на островот и во педофилски акции. Али комуњарче си, способен за пропаганда и тролање.

Тежок копиум Ронка.

Едно прашање, подобра ти беше левичарско комуњарската секта со трансери, педофилија и корупција?

За сакнциите врска немаш што зборуваш.

Па уште има трансери, а и педофилија и корупција. Она со Епстин вчера што е? Немал листа, цело време невин значи во затвор го чувале. Толку што она девојчено плаво пред медии крстот веќе не го носи.

Па уште има трансери, а и педофилија и корупција. Она со Епстин вчера што е? Немал листа, цело време невин значи во затвор го чувале.
Епа, немал листа, ја избришале другарчињата на Клинтон одамна. Тоа што Пам е глуперда и се истрчува со изјави е друго.

Во Мк тие трансродови и педофилија кој ги финансираше? Кој ја затвори USAID?

Трамп е на педофилиската листа.
Ти се сони оваа информација? Или ќе ја споделиш?

1. Epstein files will be released =LIE
2. Ukraine/Russia war ended on day 1 =LIE
3. 90 deals in 90 days =LIE
4. Israeli hostages all returned =LIE
5. I will not start wars =LIE
6. We will only expel the "bad people" =LIE
7. Prices will be down =LIE
8. Factories will come back to US =LIE

1. Epstein files will be released =LIE
2. Ukraine/Russia war ended on day 1 =LIE
3. 90 deals in 90 days =LIE
4. Israeli hostages all returned =LIE
5. I will not start wars =LIE
6. We will only expel the "bad people" =LIE
7. Prices will be down =LIE
8. Factories will come back to US =LIE
Те прашав каде е информацијата дека Трамп е на педофилска листа.

Епа, немал листа, ја избришале другарчињата на Клинтон одамна. Тоа што Пам е глуперда и се истрчува со изјави е друго.

Ти се сони оваа информација? Или ќе ја споделиш?

Со секој поминат ден да тврдиш небулози ти се оформува она кловновското меме.

Со секој поминат ден да тврдиш небулози ти се оформува она кловновското меме.
Прашалник (?) - интерпукциски знак за прашална интонација.

Ајде да пробаме пак, дај ми одговор на двете прашања подолу.

Ова политичко раководство на САД, со сите негови проблеми, е многу подобро од минатото политичко раководство. Ја тера земјата во подобар правец. Оноа беше ирационално самозалажување и опиеност со непостоечки глупости. Тотална дистопија.
Мењаа бре најголем трговец на оружје, на црно, у свет, за хемафродит (или кој и курац и да е), црнец, од индустрија за забава, наместо да земат шпиун маринец.
Кај го има бе тоа?

@.......... , 2023та беше Јосиф Бајден прецедател. Ако беше Трамп на листата оти Бајден не ја изваде?

Реален муабет ако правиме, тие листи се одамна исчистени.

Те прашав каде е информацијата дека Трамп е на педофилска листа.
А зошто го прашуваш него? Прашај си ги Кеш Пател и Пам Бонди.
Тебе не те интересира да дознаеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom