- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.616
- Поени од реакции
- 42.141
Батево ќе ги депортира со фамилии со све.
Абе шо ќе свртиш ти бе аманteneke ти од кога се освести демокративе почнаа да паѓаат. Саван пробуваме да го свртиме, он кога ќе сфати дека зет црнец не е полезно мислам ќе биде крај на воук движењето.
За одредени работи да, на пример Израел, за одредени работи не, на пример отворена граница. Обама отвори, Трамп затвори, Бајден отвори, Трамп ќе затвори.Не знам што толку очекувате да смени
Прегледај го приврзокот 434951
До сега секој амерички председател ја продолжувал политиката на предходниот пошто во Америка сенатот решава а не жолтиов. Жолтиов е само маскота за забава на народот.
Која машина за измама се демократскиве копиљаци бре.Читав за проектов 2025. Христијани се зад него, ноу џуууз. Можеби конечно сфаќаат дека 100% џуз администрација ги носи никаде па христијаните се враќаат на голема врата. Ќе видиме дали Трамп ќе иплементира нешто од тоа
Ако е така му ја плукнавте. Робови на ејпек ќе останете у наредните 100 години.Која машина за измама се демократскиве копиљаци бре.
Agenda47 - директно од веб страницата на Trump - https://www.donaldjtrump.com/platform , дирекно од GOP https://rncplatform.donaldjtrump.com/?_gl=1*idp33h*_gcl_au*MTY5MTMzODM2NS4xNzMxMzU2NDc4
Project 2025, е собиранка на желби од 100 различни конзервативни организации. Ова нe e напишано ни одобрено од Trump.
Преувеличана е силата на Aipac, послаби се од пиварите и од производителите на шеќер.Ако е така му ја плукнавте. Робови на ејпек ќе останете у наредните 100 години.
Америка нема некој проблем со таа емиграција, пошто тие и не се терет на нивниот систем кој не е социјален. Ако му се чисти за еден долар и да живее на улица, амерот вели бујрум. Ниту му следува социјален стан, ниту здравствено, ниту парична помош. Тие имаат бенефит од тие како и да погледнеш.За одредени работи да, на пример Израел, за одредени работи не, на пример отворена граница. Обама отвори, Трамп затвори, Бајден отвори, Трамп ќе затвори.
Во врска со Украина, доминантно Американците се против војната и пуштање пари кога имаме наши интерни проблеми за решавање.
Трамп го избраа конзервативни христијани, затоа подобро е да работи овој пат.Преувеличана е силата на Aipac, послаби се од пиварите и од производителите на шеќер.
Прегледај го приврзокот 434953
Тоа беше PAC, еве ти SuperPAC.
Прегледај го приврзокот 434954
Израел е Амерички вазал, не обратно. Знам дека е лесно да речиме "евреите се виновни за се", ама не е така.
Или да ја трампаат (хехе) Украина за руска неутралност при евентуални рчкања со Кина околу Тајван. Без никакви договори само да нема поддршка Украина (воена/разузнавачка) од американците, да ги повлече и приватните контрактори кои роварат таму и да ја остави да капитулира пред руската армија.vojnata moze da zavrsi za 24 casa ako im dade se sto baraat rusite. realno moze da se dogovorat. herson gradot i oblasta od drugata strana na dnipro da ostane ukrainska sto rusija bi mozela da prifati a se drugo od 4te oblasti da vleze vo rusija.
tramp bi potpisal deka ukraina nema da vleze vo nato, ali eu da se dozovoli.
tramp da potpise deka ke nema americki, nato i eu bazi vo ukraina. rusija da dopusti malku pogolema ukrainska armija. ova da e pod nadzor na kina i saudiska arabija kako posrednici. ova veruvam e dobar kompromis i za rusija i za usa/eu.
brkanje na site segasni urko nacisti po baranje na rusija so toa sto ke dobijat egzil na zapad.
normalno i vrakanje na ruski kako oficijalen jazik zaedno so ukrainski, ruska pravoslavna crkva so site imoti i prava, i se sto imaa rusite pred vojnata.