- Член од
- 6 септември 2021
- Мислења
- 326
- Поени од реакции
- 563
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj cim taka velisGi imav tie sliki otvoreni vo tab za sekoj slucaj da ne se obides da negiras, ama mora da ti priznaam si napravil domasno si se potsetil deka DUI e isto del od sarena, to est, i ti si naklonet kon sareni revolucionerni partii kako sto vikas jas deka sum kon Levica.
Силјановска со ова
![]()
Претседателката Сиљановска Давкова прими претставници на организацискиот одбор на Парадата на гордоста - 24info.mk
Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска прими претставници на организацискиот одбор на Парадата на гордоста 2024. Претседателката Сиљановска Давкова беше информирана за нивните досегашни активности, како и за идните планови кои имаат за цел подигнување на јавната свест за почитување...24info.mk
![]()
Агелер воодушевена од најавата на Мицкоски дека ќе се заколне со уставното име - telma.com.mk
Американската амбасадорка Анџела Агелер во интервју за „360 степени“ вели дека е воодушевена од најавата на Мицкоски дека ќе се заколне со уставното име на државата. „Воодушевена сум што го гледам тоа и го поздравив неговиот јавен настап од пред некоја вечер во кој рече дека ќе го почитува...telma.com.mk
И Мицковски со изјавите за Северна пред и после избори, буквално уште на неформирана влада се измочаа врз еден куп Македонци што го дадоа гласот за нив на предходните избори. Во право беше Филип Петровски дека со убедливата победа само уште ќе бидат по самобендисани, дека ќе мислат дека ќе прават што сакаат а брзо ќе дојдат нови избори па ќе им се обие од глава ова
А Македонците нека продолжат да даваат апсолутна подршка на недоквакани идиоти и криминалци
Пред да го попуши курот на Груби за пописот исто беше горе.Беше пред некој ден Даскалот на воспитна на Кале и еве го резутлатот.
Па убаво си пишуваше пред да гласаме, Македонија повторно ГОРДА, само кој да разбере.. И таа малку надеж што остана ни ја земаа, проклети да се предавниците својот народ што го продале. Неформирана влада, а веќе ги изгубија следните избори.
Прегледај го приврзокот 421103
Како тргнала работава и предвремени ќе треба да се свикаат.Ај кажи ми кој ќе ги добие Вмро на било кој избори следни 10 години?
Ама биди реален.
Тоа сектичето девица немаат шанса ниту приближно у било која општина за градоначалник, сдсм не сакам да ја коментирам, конечно Центар и Струмица ќе ги изгубат.
Еве чувај го постов и памти дека на локални, Вмро ќе има повеќе гласови од парламентарниве.
Свесен си бе дека народ нема да ве гласа пак за 4 години, баш тој вистински македонски народ, не е битно дали има некој да ве победи, уште непочнати не знаете каде терате, Косово први другари, немало да соработуваат со Кина и Русија, Гога први ги прима во кабинет лгбт.Ај кажи ми кој ќе ги добие Вмро на било кој избори следни 10 години?
Ама биди реален.
Тоа сектичето девица немаат шанса ниту приближно у било која општина за градоначалник, сдсм не сакам да ја коментирам, конечно Центар и Струмица ќе ги изгубат.
Еве чувај го постов и памти дека на локални, Вмро ќе има повеќе гласови од парламентарниве.
Извинете дечки, вие сериозни сте, ова е главниот проблем во МКД ? заради ова ќе изгубат избори. Ние ќе го спасвиме светот од педеризмот, абе повеќе од пола форум во странство се, не гледате што се случува ? Па ова е последно нешто што треба да и се замери на дотичнава.Па убаво си пишуваше пред да гласаме, Македонија повторно ГОРДА, само кој да разбере.. И таа малку надеж што остана ни ја земаа, проклети да се предавниците својот народ што го продале. Неформирана влада, а веќе ги изгубија следните избори.
Прегледај го приврзокот 421103