- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.635
- Поени од реакции
- 42.169
Антон нешто недостасува темава, не знам модераториве што ги банираат ботовиве, барем има заебавање.
Да не беше плеткарењето од САД немаше сега ни да има вооружен конфликт, така да секое ескивирање на муабет за САД како еден од главните фактори (и причинители) на оваа криза - е еднакво на глумење ној со главата набутана во земја. Ставот би дошол вака некако: „Дајте не ни зборувајте за реалност, досадна е. Дајте повеќе приказни и (амерички) филмови)“. Не дека ова е само заради САД, многу посложено е, но САД е клучен фактор.Shto ne se otvori nekoja grupa anti USA, taman pola botovi shto dosagjaat tuka, nema da zamaraat a kje se pravi muabet za Izrael vs Palestina?
Ako baniraa neshto kje beshe polesno, ne deka sum aktiven, ama chitam a shto li ne prochitav samo ne tochno za momentalnava situacija. Navredi, majki, sestri ….Антон нешто недостасува темава, не знам модераториве што ги банираат ботовиве, барем има заебавање.
pa ni nie ne sme dolzni tebe da te citame... postov ti bese oftopik i e cita glupost a site sto sme komentirale ovde dobivme notifikacija. otvori si tamu tema i teraj ne dosagajAbe choeche ako se
Abe da drkam teshko na takva rabota, ama ako se chustvuvash i ti povikan vo porakata po shto mi vrati odma, ne e losho da si pishesh so poraki, ne sum duzen da te chitam, imash drugi temi.
eve uste eden post totalno bez vrska...Ako baniraa neshto kje beshe polesno, ne deka sum aktiven, ama chitam a shto li ne prochitav samo ne tochno za momentalnava situacija. Navredi, majki, sestri ….
Dosega obshto 10 komentari da imam pishano, nikoj nemam uvredeno, poshtuvam sechie mislenje (zarazlika od tebe). Si ja hejtash USA otvorisi tema izbivaj kompleksi, kje ti ja chitam grupata moze i da imame mnogu zaednichki temi, moze i da se soglasuvame za 90% od raboti, ama ne ja izvaj USA od usta, znaeme, ti veruvame ….Антон баниран? Не, со никој не се замери на лична основа (читај никого не вреѓаше)... Освен нешто со поени ако бил блиску, и слично, а за предупредување ако попил општ бан.
Да не беше плеткарењето од САД немаше сега да има вооружен конкфликт, така да секое ескивирање на САД како еден од главните фактори (и причинители) на оваа криза - е еднакво на глумење ној со главата набутана во земја. Ставот би дошол вака некако: „Дајте не ни зборувајте за реалност, досадна е. Дајте приказни и (амерички) филмови).
Башка другар, во ситуацијава со еднореченичниве провоцирања си во улога на класичен трол (ботови ова она) ти. Не гледам од кај ти морална позиција ти да обвинуваш за офтопик и да посочуваш „ботови“, итн, посебно за нешто што очигледно не го разбираш суштински. Мислам ако САД овде за тебе е офтопик, тогаш сам кажуваш дека треба да поработиш на повеќе читање.
Ова најдобронамерно.
Pola tvoi komentari se gluposti pa ti nemam kazano, ne mi vrakjaj be komentar, otvorete grupa anti USA i tamu sum ne tuka da spamime…pa ni nie ne sme dolzni tebe da te citame... postov ti bese oftopik i e cita glupost a site sto sme komentirale ovde dobivme notifikacija. otvori si tamu tema i teraj ne dosagaj
Автоматски споено мислење:
eve uste eden post totalno bez vrska...
Има тема за САД само што тие ботовите не ја користат таа тема туку спамаат во оваа и во темите за Украина.Dosega obshto 10 komentari da imam pishano, nikoj nemam uvredeno, poshtuvam sechie mislenje (zarazlika od tebe). Si ja hejtash USA otvorisi tema izbivaj kompleksi, kje ti ja chitam grupata moze i da imame mnogu zaednichki temi, moze i da se soglasuvame za 90% od raboti, ama ne ja izvaj USA od usta, znaeme, ti veruvame ….
Pola tvoi komentari se gluposti pa ti nemam kazano, ne mi vrakjaj be komentar, otvorete grupa anti USA i tamu sum ne tuka da spamime…
Fala shto kaza i na ovie da se prefrlat tamu i kje si hejtame, kazav moze i za 90% da sme soglasni.Има тема за САД само што тие ботовите не ја користат таа тема туку спамаат во оваа и во темите за Украина.
Со таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода.Има тема за САД само што тие ботовите не ја користат таа тема туку спамаат во оваа и во темите за Украина.
Дап, благодарение на твоето провоцирање. И сега? Јајцето или кокошката?...pola komentari se off topic.
Odime vo grupata i komentiraj, ako sudime taka i nacistite se krivi, da ne tepale Evrei vo ww2 nemalo zapadnjacive daСо таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода.
Дап, благодарение на твоето провоцирање. И сега? Јајцето или кокошката?
Туку за да не бидеме офтопик и за да ги расчистиме недоразбирањата, ете по твое мислење - како тоа сметаш дека САД не се вмешани во случувањава? Можеш ете макар во два-три збора да објасниш?
Ќе бидеме офтопик кога Израел нема да биде главен американски сојузник и фактор за правење раздор (и за контрола) на Блискиот Исток.tuka sme off topic.
Ime na grupa eСо таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода.
Туку за да не бидеме офтопик и за да ги расчистиме недоразбирањата, ете по твое мислење - како тоа сметаш дека САД не се вмешани во случувањава? Можеш ете макар во два-три збора да објасниш?
Ime na grupa e politichki sluchuvanja vo IZRAEL, idi vo anti USA grupata pa kje prajme muabet za greshnite politiki na USA vo cela nivna istorija i kje pcueme zaedno.Со таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода.
Ne znam shto ne te baniraat…Ќе бидеме офтопик кога Израел нема да биде главен американски сојузник и фактор за правење раздор (и за контрола) на Блискиот Исток.
Процесирај го тоа.
Трезеге многу е поширока темава од само Израел и Палестина. Гледаш дека цел регион е вклучен активно или пасивно па дури и Русија, Кина, САД што се на 1000000 км имаат интереси тука.Ime na grupa e
Ime na grupa e politichki sluchuvanja vo IZRAEL, idi vo anti USA grupata pa kje prajme muabet za greshnite politiki na USA vo cela nivna istorija i kje pcueme zaedno.
Ne znam shto ne te baniraat…
Ja ne velam deka ne sum off topic. Skros sum aut i ja sum za ban. Istiot muabet se protekuva i istoto se zbori 15 stranici unazad e to e off topic. Za mene si e tema shto se deshava vo momentov vo Izrael i shto se deshava so narodotТрезеге многу е поширока темава од само Израел и Палестина. Гледаш дека цел регион е вклучен активно или пасивно па дури и Русија, Кина, САД што се на 1000000 км имаат интереси тука.
Во темата за Украина е слично. Цела Европа и пола Азија се засегнати.
Поише сте офтопик што се објаснувате за глупиов офтопик каде што треба да се коментира.