Политички случувања во Израел

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.635
Поени од реакции
42.169
Антон нешто недостасува темава, не знам модераториве што ги банираат ботовиве, барем има заебавање.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.650
Поени од реакции
33.814
Антон баниран? Не, со никој не се замери на лична основа (читај никого не вреѓаше)... Освен нешто со поени ако бил блиску, и слично, па евентуално за предупредување со поени ако попил општ бан.

Shto ne se otvori nekoja grupa anti USA, taman pola botovi shto dosagjaat tuka, nema da zamaraat a kje se pravi muabet za Izrael vs Palestina?
Да не беше плеткарењето од САД немаше сега ни да има вооружен конфликт, така да секое ескивирање на муабет за САД како еден од главните фактори (и причинители) на оваа криза - е еднакво на глумење ној со главата набутана во земја. Ставот би дошол вака некако: „Дајте не ни зборувајте за реалност, досадна е. Дајте повеќе приказни и (амерички) филмови)“. Не дека ова е само заради САД, многу посложено е, но САД е клучен фактор.

Башка другар, во ситуацијава со еднореченичниве провоцирања си во улога на класичен трол (ботови ова она) ти. Не гледам од кај ти морална позиција ти да обвинуваш за офтопик и да посочуваш „ботови“, итн, посебно за нешто што очигледно не го разбираш суштински. Мислам ако САД овде за тебе е офтопик, тогаш сам кажуваш дека треба да поработиш на повеќе читање.

Ова најдобронамерно.

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226
Антон нешто недостасува темава, не знам модераториве што ги банираат ботовиве, барем има заебавање.
Ako baniraa neshto kje beshe polesno, ne deka sum aktiven, ama chitam a shto li ne prochitav samo ne tochno za momentalnava situacija. Navredi, majki, sestri ….

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.410
Поени од реакции
24.574
Abe choeche ako se

Abe da drkam teshko na takva rabota, ama ako se chustvuvash i ti povikan vo porakata po shto mi vrati odma, ne e losho da si pishesh so poraki, ne sum duzen da te chitam, imash drugi temi.
pa ni nie ne sme dolzni tebe da te citame... postov ti bese oftopik i e cita glupost a site sto sme komentirale ovde dobivme notifikacija. otvori si tamu tema i teraj ne dosagaj
Автоматски споено мислење:

Ako baniraa neshto kje beshe polesno, ne deka sum aktiven, ama chitam a shto li ne prochitav samo ne tochno za momentalnava situacija. Navredi, majki, sestri ….
eve uste eden post totalno bez vrska...

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226
Антон баниран? Не, со никој не се замери на лична основа (читај никого не вреѓаше)... Освен нешто со поени ако бил блиску, и слично, а за предупредување ако попил општ бан.

Да не беше плеткарењето од САД немаше сега да има вооружен конкфликт, така да секое ескивирање на САД како еден од главните фактори (и причинители) на оваа криза - е еднакво на глумење ној со главата набутана во земја. Ставот би дошол вака некако: „Дајте не ни зборувајте за реалност, досадна е. Дајте приказни и (амерички) филмови).

Башка другар, во ситуацијава со еднореченичниве провоцирања си во улога на класичен трол (ботови ова она) ти. Не гледам од кај ти морална позиција ти да обвинуваш за офтопик и да посочуваш „ботови“, итн, посебно за нешто што очигледно не го разбираш суштински. Мислам ако САД овде за тебе е офтопик, тогаш сам кажуваш дека треба да поработиш на повеќе читање.

Ова најдобронамерно.
Dosega obshto 10 komentari da imam pishano, nikoj nemam uvredeno, poshtuvam sechie mislenje (zarazlika od tebe). Si ja hejtash USA otvorisi tema izbivaj kompleksi, kje ti ja chitam grupata moze i da imame mnogu zaednichki temi, moze i da se soglasuvame za 90% od raboti, ama ne ja izvaj USA od usta, znaeme, ti veruvame ….

pa ni nie ne sme dolzni tebe da te citame... postov ti bese oftopik i e cita glupost a site sto sme komentirale ovde dobivme notifikacija. otvori si tamu tema i teraj ne dosagaj

eve uste eden post totalno bez vrska...
Pola tvoi komentari se gluposti pa ti nemam kazano, ne mi vrakjaj be komentar, otvorete grupa anti USA i tamu sum ne tuka da spamime…

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.068
Dosega obshto 10 komentari da imam pishano, nikoj nemam uvredeno, poshtuvam sechie mislenje (zarazlika od tebe). Si ja hejtash USA otvorisi tema izbivaj kompleksi, kje ti ja chitam grupata moze i da imame mnogu zaednichki temi, moze i da se soglasuvame za 90% od raboti, ama ne ja izvaj USA od usta, znaeme, ti veruvame ….

Pola tvoi komentari se gluposti pa ti nemam kazano, ne mi vrakjaj be komentar, otvorete grupa anti USA i tamu sum ne tuka da spamime…
Има тема за САД само што тие ботовите не ја користат таа тема туку спамаат во оваа и во темите за Украина.

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226
Plus deka ne ste dolzni da me chitate ne pisham i ne dosagjam, pola komentari se off topic.
Има тема за САД само што тие ботовите не ја користат таа тема туку спамаат во оваа и во темите за Украина.
Fala shto kaza i na ovie da se prefrlat tamu i kje si hejtame, kazav moze i za 90% da sme soglasni.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.650
Поени од реакции
33.814
Со таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода. :unsure:

...pola komentari se off topic.
Дап, благодарение на твоето провоцирање. И сега? Јајцето или кокошката?
Туку за да не бидеме офтопик и за да ги расчистиме недоразбирањата, ете по твое мислење - како тоа сметаш дека САД не се вмешани во случувањава? Можеш ете макар во два-три збора да објасниш?

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226
Со таа разлика што он обвинува за „ботање“ против САД, а како да не ги коментираш САД кога САД овде се клучен фактор во дешавањава. Како да зборуваш за пливање ама да не смееш да зборуваш за вода. :unsure:

Туку за да не бидеме офтопик и за да ги расчистиме недоразбирањата, ете по твое мислење - како тоа сметаш дека САД не се вмешани во случувањава? Можеш ете макар во два-три збора да објасниш?
Odime vo grupata i komentiraj, ako sudime taka i nacistite se krivi, da ne tepale Evrei vo ww2 nemalo zapadnjacive da
im baraat drzava posle. Odime anti USA te chitam i vrakjam, tuka sme off topic.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.650
Поени од реакции
33.814
tuka sme off topic.
Ќе бидеме офтопик кога Израел нема да биде главен американски сојузник и фактор за правење раздор (и за контрола) на Блискиот Исток.
Процесирај го тоа.

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226

Ime na grupa e

Ime na grupa e politichki sluchuvanja vo IZRAEL, idi vo anti USA grupata pa kje prajme muabet za greshnite politiki na USA vo cela nivna istorija i kje pcueme zaedno.

Ќе бидеме офтопик кога Израел нема да биде главен американски сојузник и фактор за правење раздор (и за контрола) на Блискиот Исток.
Процесирај го тоа.
:facepalm::facepalm: Ne znam shto ne te baniraat…

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.068
Ime na grupa e

Ime na grupa e politichki sluchuvanja vo IZRAEL, idi vo anti USA grupata pa kje prajme muabet za greshnite politiki na USA vo cela nivna istorija i kje pcueme zaedno.

:facepalm::facepalm: Ne znam shto ne te baniraat…
Трезеге многу е поширока темава од само Израел и Палестина. Гледаш дека цел регион е вклучен активно или пасивно па дури и Русија, Кина, САД што се на 1000000 км имаат интереси тука.
Во темата за Украина е слично. Цела Европа и пола Азија се засегнати.
Поише сте офтопик што се објаснувате за глупиов офтопик каде што треба да се коментира.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.650
Поени од реакции
33.814
Ова сигурно било сочно, некој ако налета на видео нека сподели. :)

Член од
25 октомври 2016
Мислења
238
Поени од реакции
226
Трезеге многу е поширока темава од само Израел и Палестина. Гледаш дека цел регион е вклучен активно или пасивно па дури и Русија, Кина, САД што се на 1000000 км имаат интереси тука.
Во темата за Украина е слично. Цела Европа и пола Азија се засегнати.
Поише сте офтопик што се објаснувате за глупиов офтопик каде што треба да се коментира.
Ja ne velam deka ne sum off topic. Skros sum aut i ja sum za ban. Istiot muabet se protekuva i istoto se zbori 15 stranici unazad e to e off topic. Za mene si e tema shto se deshava vo momentov vo Izrael i shto se deshava so narodot
tamu. Ne mi e gajle koja e prichinata i kako doshlo do toa, po shto znaeme site. Ama nekoj da spami sekoj vtor komentar USA ova USA ona, ne mora znaeme, toa e botovska rabota za mene. Sigurno i vo Ukrainska grupa e isto, ne gi sledam odamna.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.252
Finta muabet da ne recam standard muabet od standard likovi ;).
Da ne se spomnuva USA oti temata e Izrael, bozem Izrael e izoliran ostrov na sred pacifik i nisto ne e povrzano so nisto.
Istata shema se vrtese koga se pritresvaa za tamu nekoj greoj od ukrainski civili, nekoja baraka od gradinka ili ruina od bolnica. Koga ke gi prasas oti ne se pritresvaa za drugi civili vo drugo zariste vo svetot, prv muabet im bese ne e za toa temata, ili so drugi zborovi tamu SAD tolcat, ok e, nemaj gajle, losi se tie.. Togas toa bese teorija na zagovor, sega vo ovaa tema se vide deka bas i toa go mislat, bukvalno.
Ima nekoj clenovi tuka koi da im spomnes se zensko vo familija, oko nema da im trepni, ali nedaj boze SAD da im go cepnes, e togas ogan pod zvezdite stanuva rabotata :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom