Подморници во Вардар?

• Креатор на темата Креатор на темата Kista
  • Време на започнување Време на започнување

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
lele abe urlav koa go gleav klipov.go gleav na vesti prvo pa go najdov na youtube.ednostavno kraj e:pos2::pos2::pos2::pos2:

хахаха :pos2:
добро е, јас пак очекував од оние клипови со скери сапрајз, ама не беше во случајов:pos2:

Muahahhahahah

Подморници полиција све..

ова изглеа нов проект на коце, сатот го среди, сеа и подморници стави во вардар :pos:

abe ludi se gjupcive.mesto nurkaci podmornici lele ne mzoam da se sopram use:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Изгледа треба да се провери поубаво да не има и ајкули во Вардар:pos2::pos2:

дојдоа полиција, подморници, го земаа. :pos:

Море дракули да не има :)

А подморниците амерички или руски беа? А баци баци без вас нема да има хумор во државава.

Подморници а, затоа јас Капетан Немо го видов на кеј на кафе хахахах

Бравоц за клипов :helou:

хахахахха амааа подморниции :pos::pos::pos::pos:

Нека побараат под вода, може и Титаник се крие таму долу:pos2:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom