Подморници во Вардар?

• Креатор на темата Креатор на темата Kista
  • Време на започнување Време на започнување
ова изглеа нов проект на коце, сатот го среди, сеа и подморници стави во вардар :pos:

И ја тоа помислив коа ја видов темата, реков уште едно предизборно ветување. Мада, признаам дека Викса на Алфа вчера го гледав, најдобро ветување даде, дека ќе измисли машина за патуење низ времето. Ако се кандидира ја за него би гласал, иам една школска шо и ветив дека ќе ја опнам, и не го напраив тоа, а сеа криво ми е дека ми отиде моментот. Морам да се вратам онаа вечер кај неа дома и да не се праам поштен. :)

Полиција, подморници, све.

На шо е женава? :uvo:

Вардар, anything is possible. :)

Ова е Вардар не е шала уште кој знае што има доле
погоре имаше идеи:титаник ајкули и сл нека побара некој:pos2::pos2:

Ова ќе да е грешка! Мора да залутала! Како може подморници да дојдат во вардар?
Во Вардар може да дојдат само подречници!:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Мора да е руска...:raz:

:S

Затоа американците граделе амбасада во близина на Вардар, носачи на авиони ќе ни идат на гости :vozbud:

i jas sakam podmornica za da nurkam po vardar.....:vozbud::vozbud:

Бермудски тираголник, Ареа 51 е Вардар сега

Moже Груески ја крие македонската морнарица во вардар, се спремаат за напад на солунскиот залив!

Подморници, па истражуваа, и на крај искочи Атлантида да ти била у Вардар. Сега Коце ќе ја реставрива. :Р

Море не докажа мн бесе возбудена,се надевам и со хилихоптери не влегле во Вардар.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom