Пливање на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Каква девојка мајко мила.
Ни белата ајкула нема да може да го стигне рекордов!!!!!!!! :vozbud:

Тоа што беше Фелпс во Пекинг сега е Ледеки, машина.

Ќе има уште нешто интересно или да фаќам кревет? :D

13939363_10154872878251840_5231026619224023679_n.jpg

Дали Фелпс има таков брк? Дали? Ако има, одма нека му ги земат сите медали!

На 35год освои златен :cuc:

Кај американциве и тие што треба и тие што не требаа освоија медал, ништо чудно да се шприцат во вена.

Ова тројцата втори завршија за никој да не се лути :pos:

А овие тројца беа први фаворити за први три медали иако момакот од СИНГАПУР беше најбрз у полуфиналето мислам.
Од една страна криво ми е за Фелпс а од друга страна мило ми е што вакви дечки од нигде никаде се појавуваат и лапаат злато у таква конкуренција.

Леле унгаркава Богларка Капас/Капаш како и да е :love:

А овие тројца беа први фаворити за први три медали иако момакот од СИНГАПУР беше најбрз у полуфиналето мислам.
Од една страна криво ми е за Фелпс а од друга страна мило ми е што вакви дечки од нигде никаде се појавуваат и лапаат злато у таква конкуренција.
Какви фаворити брат... Фелпс беше прв фаворит, Скулинг втор и тоа далеку пред Чех и Ле Клос. Така да не беше никакво изненадување дечкото да освои медал, тоа и се очекуваше, ама златово секако дека е неочекувано. И со времето од полуфиналето Скулинг ќе го освоеше златото така да можеш да видиш во каква форма беше во однос на другиве. Еве ти ги квотите од Златна копачка за тркава:
Фелпс 1.45
Скулинг 3.00
Ле Клос 8.00
Чех 15.00

13939363_10154872878251840_5231026619224023679_n.jpg

Дали Фелпс има таков брк? Дали? Ако има, одма нека му ги земат сите медали!
Месец дена пред Пекинг имаш таков брк за да го испоштува Марк Шпиц :)

Онаа Ефимова рекла, ако мене ме банираа 16 месеца, зошто Фелпс не е? Алудира на фактот што Фелпс со трава го фатија. Анаболици = трава, :pos: браво девојче, седи 5. Немогуче колку се глупи одредени спортисти.

P. S. Да е до Драган МТВ ќе пренесува и Чукарички Куп од пливање ама тоа е... А и зошто имаат сто канали, може нешто да пребацат на собраниски, не мора со коментар... Дебили.

Последно уредено:
Мелдониум не беше во листа на забранети , суспензиите ги добија оние што продолжија по ставањето на листата на забранети суптанци.
А што и да користат Американците , посебно Фелпс , за сега не е забрането .
Ленс Армстронг цело време тврдеше дека не бил позитивен на ниту еден тест , бил најмногу тестиран спортист , па видовме што се разоткри на крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom