C
cige
Гостин
Кажете некое селце со поефтин смештај во близина на Пефкохори
Муабетот ми е некое како Полихроно или Криопиги во близина поефтино за смештај а на плажа и за шетање ќе одиме со кола.Па Пефкохори метропола да не е ? ! По село од Боровосело може ли да биде ? Криопиги и Ханиоти така поефтино испаѓа од другите во тој ланец , а така цените се мање више исти секаде на таа страна . Не е лошо да си пробаш на западната страна Неа Скиони и така ама поживо е на источната .
elpapi дали лани беше пефкохори и дали најде брзо приватно сместување и како се цените?Не ми е проблем мачењето.
Фала ти
jas lani bev preku jk travel, probaj rezerviraj si pa odi so prevoz cenite bi trebalo da se slicni za smestuvanjeКонтакти за апартмани во Пефкохори или околината ако имате пишете, планирам да одам во овој дел на крај на месецов, со кола сум така да не ми менува многу да е крај плажа апартманот.
Не се ни малку слични цените со агенција и таму.jas lani bev preku jk travel, probaj rezerviraj si pa odi so prevoz cenite bi trebalo da se slicni za smestuvanje
Па баш 15-20 евра нејќе да најдеш ама од 25-30 може , под услов да знаеш јазик и да се ценкаш малку .Не се ни малку слични цените со агенција и таму.
Аражманот во агенција за 7-10 дена дневно е иста цена како викенд цена, од 35 евра нагоре за студио.
Ние отпосле се распрашавме, пошо бевме преку агенција и испадна дека се наоѓаат и за 15-20 евра од ден, а ние плаќавме 40 со агенција. Така да ако е со сопствен превоз никако аражман со агенција сигурно ќе најди смештај, поготово Пефкохори во овој период.
Јас ти кажувам ние ко се распрашавме тие цени беа, почеток на јули. 30 до 35 евра беа ако одиш за 2-3 дена.Па баш 15-20 евра нејќе да најдеш ама од 25-30 може , под услов да знаеш јазик и да се ценкаш малку .
Тебе парите на дрво ти растат?да се разбира дека е послако преку агенција ама барем не се замараш да најдиш