Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ви се молам за еден совет за Летен парфем .. Tom Ford или Sauvage или некои друг многу не се разбирам од летни/зимски/вечерни до сега користев Hugo Boss црвен али време е за да се смени

Ви се молам за еден совет за Летен парфем .. Tom Ford или Sauvage или некои друг многу не се разбирам од летни/зимски/вечерни до сега користев Hugo Boss црвен али време е за да се смени

Саваж земи.

Tom Ford е дизајнер, има многу парфеми од кои повеќето зимски. А и sauvage не е баш летен, повеќе пролетен или есенски. Ти ги имаш пробано или така ти кажаја. Невеста на слепо би зел?
Ако сакаш сличен на Sauvage, полетна верзија, Bvlgari Aqua Atlantque, макар и двата се така така, многу замара аброксанот
Летни парфеми Versace Pour Homme, Versace Eau Fraiche, Bvlgari Aqua, D & G Light Blue Intense новиот, Armani Aqua Di Gio
Овие ти се класика за разлика од Давидоф Кул Ватер што не вреди пет пари

Момци, кој ви е подобар од овие два на Версаче?

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.
Dylan Blue дефинитивно.

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Dylan Blue

Сите мирисаат на Аква ди Џио бе :D

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Sauvage EDP, или Bleu De Chanel EDT, значи Sauvage не EDT, другиот EDT.

Кај нас истите брендови и парфеми се вртат со години. Прееска во Даглас и Сефора во Софија кога влегов видов многу познати брендови што кај нас воопшто и ги нема.

Дечки, брендирани добри парфеми кај да најдам низ Скопјево?

И препорака за некој добар женски летен :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom