Партнерот ми е од село, што да правам?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410
ако вреди да си со девојчето....че си останиш со неа...град село...националност религија...ова она нема врска...се додека се сакате!

Нека и купи стан во град ако нејќе девојката да му живее во село. :)

Не те прави местото на живеење селанец (поточно сељак), туку твоето однесување.. И што има везе ако е од село ?!? Ако за момент си се двоумел за нејзиното место на живеење тогаш не ја ни заслужуваш да ја имаш.. End of story..

Во планината Вилсон, се наоѓа еден телескоп кој што може да ги магнифицира и најдалечните звезди до 24 пати повеќе од било кој претходен телескоп. Овој инструмент беше незаменлив, се до појавата на еден уште по екстраординарен телескоп, кој се наоѓа на планината Паломар, како резултат на унапредувањата во оптичката технологија, тој е способен да ги магнифицира звездите 4 пати поеке од телескопот што се наоѓа у планината Вилсон.
Е сега, доколку би постоело било каква можност, телескопот од планината Вилсон да го ставиме внатре во телескопот од планината Паломар, и пак, не би можеле да го детектирате мојата заинтересираност,за тоа ШТО ДА ПРАВИ ТИПОТ, ШО ПАРТНЕРОТ МУ Е ОД СЕЛОООООО. :D (е богами, по сериозен проблем, у живот не сум видела :p, ал мојот прв коментар го остаив овде, зш ме насмеа убоо у оваа морбидна вечер )

Во планината Вилсон, се наоѓа еден телескоп кој што може да ги магнифицира и најдалечните звезди до 24 пати повеќе од било кој претходен телескоп. Овој инструмент беше незаменлив, се до појавата на еден уште по екстраординарен телескоп, кој се наоѓа на планината Паломар, како резултат на унапредувањата во оптичката технологија, тој е способен да ги магнифицира звездите 4 пати поеке од телескопот што се наоѓа у планината Вилсон.
Е сега, доколку би постоело било каква можност, телескопот од планината Вилсон да го ставиме внатре во телескопот од планината Паломар, и пак, не би можеле да го детектирате мојата заинтересираност,за тоа ШТО ДА ПРАВИ ТИПОТ, ШО ПАРТНЕРОТ МУ Е ОД СЕЛОООООО. :D (е богами, по сериозен проблем, у живот не сум видела :p, ал мојот прв коментар го остаив овде, зш ме насмеа убоо у оваа морбидна вечер )
Зашто толку комплексно уште во првиот твој коментар :D

зш,зш,зш, е како зш? -Па темава сама ти ги раѓа мислите, ти дава инспирација, за креација на мултиваријантна филозофија, за ова безизлезна ситуација.:D

Цитатов кажува се,мислам дека нема потреба да ја објаснувам темата:)
Не е битно од каде е битно е дали ти ја сакаш или не ја сакаш ... Ако ја сакаш ич гајле да не ти е од каде е ....... А ако постојано мислиш што ке кажат другите од тебе човек не бива ..... Мој совет ако те сака не чекај повеќе поздрав :)

Ова ти е од Фрејзер, признај :) Добра реплика, ме изнасмеа кога првпат ја чув.

партнерот ми е од село...што да правам?
ова ни confused philosopher не би го одговорил.....
јас би му рекол...одбери гранка......јаже од мене гратис имаш

добро бе вие како ги замислувате луѓето од село?? дека се многу прости, ништо не разбираат?

Ова ти е од Фрејзер, признај :) Добра реплика, ме изнасмеа кога првпат ја чув.

Тоа е од писателот Георге С. Кауфман, кога присуствувал во шоуто "This is Show Business" на ЦБС ТВ, па се соочил со некоја слична систуација, на која му одговорил со фамозната реплика. :) Голем човек, со јаки мисли.

32 проценти невработеност.
Тема - Партнерот ми е од село, што да правам.
Одговор - коноп и столче.

Ете што се прави кога некој ќе разгали дете. Бог да чува срам му било пошто девојката небила од град.немам зборови.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom