Ххххх одлично кажаноНека и купи стан во град ако нејќе девојката да му живее во село.
Зашто толку комплексно уште во првиот твој коментарВо планината Вилсон, се наоѓа еден телескоп кој што може да ги магнифицира и најдалечните звезди до 24 пати повеќе од било кој претходен телескоп. Овој инструмент беше незаменлив, се до појавата на еден уште по екстраординарен телескоп, кој се наоѓа на планината Паломар, како резултат на унапредувањата во оптичката технологија, тој е способен да ги магнифицира звездите 4 пати поеке од телескопот што се наоѓа у планината Вилсон.
Е сега, доколку би постоело било каква можност, телескопот од планината Вилсон да го ставиме внатре во телескопот од планината Паломар, и пак, не би можеле да го детектирате мојата заинтересираност,за тоа ШТО ДА ПРАВИ ТИПОТ, ШО ПАРТНЕРОТ МУ Е ОД СЕЛОООООО. (е богами, по сериозен проблем, у живот не сум видела :p, ал мојот прв коментар го остаив овде, зш ме насмеа убоо у оваа морбидна вечер )
Не е битно од каде е битно е дали ти ја сакаш или не ја сакаш ... Ако ја сакаш ич гајле да не ти е од каде е ....... А ако постојано мислиш што ке кажат другите од тебе човек не бива ..... Мој совет ако те сака не чекај повеќе поздравЦитатов кажува се,мислам дека нема потреба да ја објаснувам темата
Ова ти е од Фрејзер, признај Добра реплика, ме изнасмеа кога првпат ја чув.Во планината Вилсон, се наоѓа еден телескоп кој што може да ги магнифицира и најдалечните звезди до 24 пати повеќе од било кој претходен телескоп. Овој инструмент беше незаменлив, се до појавата на еден уште по екстраординарен телескоп, кој се наоѓа на планината Паломар, како резултат на унапредувањата во оптичката технологија, тој е способен да ги магнифицира звездите 4 пати поеке од телескопот што се наоѓа у планината Вилсон.
Е сега, доколку би постоело било каква можност, телескопот од планината Вилсон да го ставиме внатре во телескопот од планината Паломар, и пак, не би можеле да го детектирате мојата заинтересираност,за тоа ШТО ДА ПРАВИ ТИПОТ, ШО ПАРТНЕРОТ МУ Е ОД СЕЛОООООО. (е богами, по сериозен проблем, у живот не сум видела :p, ал мојот прв коментар го остаив овде, зш ме насмеа убоо у оваа морбидна вечер )
Тоа е од писателот Георге С. Кауфман, кога присуствувал во шоуто "This is Show Business" на ЦБС ТВ, па се соочил со некоја слична систуација, на која му одговорил со фамозната реплика. Голем човек, со јаки мисли.Ова ти е од Фрејзер, признај Добра реплика, ме изнасмеа кога првпат ја чув.