Паралија или Олимпик бич?

• Креатор на темата Креатор на темата Marvin
  • Време на започнување Време на започнување
Ни Паралија ни Олимпик туку Гевгелија : клик овде.

Здраво :)

Има ли некој телефонски број (или е-маил ) од некој приватен смештај во Паралија или Олимпик бич кај што престојувал ??

Еве од моето сместување од лани - www.ilianahotel.gr
Јас сум презадоволен од сместувањето, терасата ни` гледаше право на море, гужвата низ корзото стивнува најкасно до 01 па мирно се спие.

Инаку што се однесува до споредба меѓу Паралија и Олимпик Бич, јас во Паралија бев 5 дена а во Олимпик само на прошетка, и од она што го видов Олимпик ми делува како многу досадно место, малечко и за 10 минути го поминуваш цело и повеќемина што биле таму на одмор ми велат дека навечер оделе во Паралија на прошетки.

За 699 денари има превоз сабајле те носат приквечер те земаат само во Недела.

Ова за Паралиа мислев.

За 699 денари има превоз сабајле те носат приквечер те земаат само во Недела.

Ова за Паралиа мислев.
каде има за 699 денари превоз? на повратна карта мисиш така?

1. паралиа дефинитивно. смештајимаш колку сакаш но просек ти е 35 евра апартман а 2 ца

Сакам да прашам како се движат цените на смештајот во Паралија , сакаме да одиме фамилијарно на 25 мај... ако може некој контакт да ми даде од некоја вила каде што престојувал ???

Цените се движат од 28 до 35е зависи до смештајот и како се погодиш со газдата и + се доплаќа за клима 5е значи од прилика до 35е се заедно може и поефтино :)

Сакам да прашам како се движат цените на смештајот во Паралија , сакаме да одиме фамилијарно на 25 мај... ако може некој контакт да ми даде од некоја вила каде што престојувал ???
Пошо планирате да одите вонсезона сместувањето би ве чинело поефтино околу 20-25 евра за студио со вклучена клима. Нема шанси тој период да не најдете сместување на лице место, па најдобро е таму да си разгледате што ви одговара.:pipi:

Пошо планирате да одите вонсезона сместувањето би ве чинело поефтино околу 20-25 евра за студио со вклучена клима. Нема шанси тој период да не најдете сместување на лице место, па најдобро е таму да си разгледате што ви одговара.:pipi:

Se e zafateno po agenciite da ne se zeznat malku so smestaj

toa ti e edno te isto,pes ke stasas od ednoto do drugoto... taka da i cenite se isti

кон крајот на јули планираме да одиме олимпик бич,како се движат цените за смештај,и треба ли да резервираме од овде или лесно се наоѓа таму?

како што знам во Јули нема игла каде да се фрли во Паралиа.Иначе паралиа е плажа на грчки,и важи за плажа на секој град.Значи паралиа-Катерини(за оваа што зборуваме),паралиа-лептокарија,паралиа Олимпик Бич....Само за нас важи една и единствена паралиа.грците веќе не научија и кога ќе прашаме знаат дека прашуваме за плажата на Катерини

кон крајот на јули планираме да одиме олимпик бич,како се движат цените за смештај,и треба ли да резервираме од овде или лесно се наоѓа таму?

лани со друштво заминавме на 21. јули и 2 сати баравме смештај таму.. најдовме за 35евра 3креветен апартман, а бевме 4ца па се стеснавме некако и многу евтино и прејако си поминавме :D а и тие србинките се топ, така да дефинитивно паралиа е полн погодок :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom