Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или, ако ја читаш темата, ќе видиш дека се паѓаат прашањата и примерот од Либро години наназад. Мислам дека во нив ги нема дотатоците и законот т.е. фалат едно 10-тина прашања.Некој со совет за положување Трговско ?
Книгата е катастрофална од пред 17 години, на испит се паѓаат поточки, а цела книга е за учење со 500 страни + договорите. Најнеорганизиран испит и предмет на факултетот дефинитивно.
Arbitrazno pravo, sovet, skripta… nesto?Дечки, каде и со што заглавивте? Сакате tips (само за Правни студии)?![]()
Финансово, не граѓанско, втор циклус. Не можам да ти помогнам.Arbitrazno pravo, sovet, skripta… nesto?
1.000 е Е2. Тоа се става во Цел на дознака на самата уплатница, пп 50, и се уплаќа на сметката на Правен.како треба да изгледа и пополни уплатницата за Е2 семестар ?! и колку беше ?
Меѓународно право е поделено на два дела, јавно кај Михајлова и приватно кај Десковски. Ја на времето писмено полагав двата дела, а како е сега не знам.Dali mozete da me posovetuvate za predmetite od 4ta godina politicki studii?
Potocno za megunarodno pravo kaj Mihajlova, etnickite konflikti vo megunarodni odnosi i sovremena evropska istorija i ideja za evropa?
Nacin na polaganje, literatura, sto potocno baraat profesorite?