Охрид

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.793
Поени од реакции
2.918
На местото од бивши х.Парк. Немат кај не се градит, наполитанки налик од доба Советски Сојуз на секој чекор никвет. Бејбунар, Лескајца, цела Ј.Сандански е предвидена за згради - истото е и со Д.Влахов, кај болницине, оранжериине Видовишта, и се чекат местоно шо беше полигон на мали голчина кај историски архив во превод немат кај немат
да надополнам да не ми се љутиш.......на потегот ј сандански или позади кај лазо трповски или која беше.....ги заебааа им дозволија прво многу па им скратија мислам до 5,,,,,,,,кј оранжериине како се аздисани за градење.....ево да откријам кј се планират да се градит и зш се чекат со инфо незнам ама овде на кајгана објавуваме први спроти дом на ЈНА....паркингот до киното.....полигонот......сите шо ги набројав за градење се од најбогатата партија во европа

Последно уредено:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.208
Поени од реакции
18.323
^^ Хилтон, Ајакс Холандија - Школа (баш кај дотичниот шо градит) Абрамович, Јуник демек старски дом требеше да е, Веро и многу други избркани баш ради лични интереси а сеа најново изледа и Лидл знак прашање е дали ќе имат кај нас а требеше најголемиот МК да им е во Охрид. 30год уназад немат поголеми душмани за Охрид од општинарине
Ќе имат на две локации најверојатно, ама шо фајде

Член од
24 август 2017
Мислења
632
Поени од реакции
1.448
да надополнам да не ми се љутиш.......на потегот ј сандански или позади кај лазо трповски или која беше.....ги заебааа им дозволија прво многу па им скратија мислам до 5,,,,,,,,кј оранжериине како се аздисани за градење.....ево да откријам кј се планират да се градит и зш се чекат со инфо незнам ама овде на кајгана објавуваме први спроти дом на ЈНА....паркингот до киното.....полигонот......сите шо ги набројав за градење се од најбогатата партија во европа
Кај киното не требеше катна да е ??

Ќе имат на две локации најверојатно, ама шо фајде
Нека имат брат не е на одмет, дај боже шо поќе нека е

Matthias

A Statute Snob
Член од
2 март 2020
Мислења
387
Поени од реакции
2.316
i da izgradat katna Ohrigani nema da parkiraat vo nea daleku e charshijata a i mnogu teshko se peshaci 500m neli?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.793
Поени од реакции
2.918
Кај киното не требеше катна да е ??

Нека имат брат не е на одмет, дај боже шо поќе нека е
бараш за гаражи за после измени ,додавања,дополнувања,дај ми го натиго ама појке дајмигои ке видиме ....

Kajgana Shop

На врв Bottom