- Член од
- 24 август 2017
- Мислења
- 632
- Поени од реакции
- 1.448
Тамо за куќи е предвидено и доста се градит, исто и Раме-Бараки делот, и во блатоно под РачаČekoština?
Тамо за куќи е предвидено и доста се градит, исто и Раме-Бараки делот, и во блатоно под РачаČekoština?
да надополнам да не ми се љутиш.......на потегот ј сандански или позади кај лазо трповски или која беше.....ги заебааа им дозволија прво многу па им скратија мислам до 5,,,,,,,,кј оранжериине како се аздисани за градење.....ево да откријам кј се планират да се градит и зш се чекат со инфо незнам ама овде на кајгана објавуваме први спроти дом на ЈНА....паркингот до киното.....полигонот......сите шо ги набројав за градење се од најбогатата партија во европаНа местото од бивши х.Парк. Немат кај не се градит, наполитанки налик од доба Советски Сојуз на секој чекор никвет. Бејбунар, Лескајца, цела Ј.Сандански е предвидена за згради - истото е и со Д.Влахов, кај болницине, оранжериине Видовишта, и се чекат местоно шо беше полигон на мали голчина кај историски архив во превод немат кај немат
Ќе имат на две локации најверојатно, ама шо фајде^^ Хилтон, Ајакс Холандија - Школа (баш кај дотичниот шо градит) Абрамович, Јуник демек старски дом требеше да е, Веро и многу други избркани баш ради лични интереси а сеа најново изледа и Лидл знак прашање е дали ќе имат кај нас а требеше најголемиот МК да им е во Охрид. 30год уназад немат поголеми душмани за Охрид од општинарине
Кај киното не требеше катна да е ??да надополнам да не ми се љутиш.......на потегот ј сандански или позади кај лазо трповски или која беше.....ги заебааа им дозволија прво многу па им скратија мислам до 5,,,,,,,,кј оранжериине како се аздисани за градење.....ево да откријам кј се планират да се градит и зш се чекат со инфо незнам ама овде на кајгана објавуваме први спроти дом на ЈНА....паркингот до киното.....полигонот......сите шо ги набројав за градење се од најбогатата партија во европа
Нека имат брат не е на одмет, дај боже шо поќе нека еЌе имат на две локации најверојатно, ама шо фајде
бараш за гаражи за после измени ,додавања,дополнувања,дај ми го натиго ама појке дајмигои ке видиме ....Кај киното не требеше катна да е ??
Нека имат брат не е на одмет, дај боже шо поќе нека е