Официјални Фан Клубови

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
i'm proud to present:

prviot ofcijalen fan klub na baern minhen vo makedonija

:helou:

pisav vekje vo temata za baern- si fukcionirame normalno, si se sobirame za liga na sampioni i si navivame. rabotam na vadenje clenski karticki i to :)


inaku covekot sto go registriral fan klubot uste vo 2001 nemal vreme da go "aktivira" clenstvoto pa taka ja i eden drugar go nacekavme na gotovo i najdovme nekolku dusi(pravi navivaci) za da se sobirame.

kako se registrira mislam deka treba da si vidis na stranata na tvojot klub- kaj baern ima ubavo objasneta procedura i specijalen mail za prasanja.
ej kako da se zaclenime Fan klub bayern ako mozi da mi kazis
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.687
Има потреба да се пријавам? Посекако од потписот се гледа :)
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Potpisot kazuva se

JUVENTUS MAGICO BIANCONERRO FOREVER
 
T

tino097

Гостин
Potpisot kazuva se

JUVENTUS MAGICO BIANCONERRO FOREVER
Темата е за веќе регистрирани и активни фан клубови

како шо знам засега се на Арсенал и Баерн, мислам дека и Челзи имале

за остантите екипи не сум запознаен
 
F

fantomX

Гостин
Има Челзи Паб во Скопје, во Лептокарија да не беше, ама не знам за официјален фан клуб.
 
Член од
31 декември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Znae nekoj oficijalen fan klub na Liverpool FC u Makedonija? Ako ima obavezno kazite kako da se zaclenim. Ako znaete kazite i blog na LFC u Makedonija. Mozem da vi kazem ja angliski fan klubooj i forumi ako ste zainteresirani1
 

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Slucajno nesto za Forzata Od Lazio da ne ima? :)
 

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.982
Поени од реакции
6.189
a официјален интер фан клуб има ?
 
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Во Македонштинава слабо фан клубови ...
 
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Официјален Фан Клуб на Баерн Минхен во Македонија

Доколку сте навивач на Баерн Минхен имате можност да направите важен потег, подржете ја иницијативата за создавање на официјален фан клуб на овој клуб во Македонија.

http://bayernmkd.wordpress.com се обидува да регистрира oфицијален Фан Клуб на Баерн Минхен во Македонија. Сите фанови може да се зачленат, се што треба да направите е да оставите Име, Презиме и Град на живеење како коментар на
http://bayernmkd.wordpress.com/fan_club/ .

Поддржете ја и вие оваа акција за формирање на oфицијален Фан Клуб на Баерн Минхен во Македонија, кој всушност ке биде и привот oфицијален Фан Клуб на било кој еврпски тим во Македонија.
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Дај некој така позагреан нека каже како се прави Фан Клуб на Реал Мадрид ?
 

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
ДРАГИ ФАНОВИ НА ACMILAN ВО МАКЕДОНИЈА ВЕ ПОВИКУВАМ ДА СЕ ПРИКЛУЧИТЕ КОН


ИНИЦИЈАТИВА

За формирање на официјален фан клуб на AC MILAN во Македонија. Јас како долгогодишен фан на Милан, чуствував потреба, а и обврска да повикам на формирање на фан клуб во нашата земја! Знам дека има многу жестоки фанови на Милан кај нас, и затоа мислам дека идејата за формирање на фан клуб ќе биде масовно подржана.

Идејата е стара, и верувам дека многумина од вас ја имале истата идеа, но мислам дека е време да го направиме првиот чекор кон формирање на Официјален Фан Клуб. Активностите на Фан клубот ќе бидат следниве:

- Дружење меѓу сите фанови на AC MILAN во Македонија

-Следење на натпревари од Сериа А и Лигата на Шампиони заедно на место кое подоцна ќе биде дефинирано

- Организирање на патувања на Офцијални натпревари на Милан

- Организацијата "AC MILAN MACEDONIA" ќе биде регистрирана како непрофитна организација во ценралниот регистар.

- Ке се плаќа одредена минимална членарина за да може да имаме одредена просторија каде би ги одржувале состаноците, сите трошоци кои ќе бидат направени ќе бидат транспаретно објавувани на сите членови на "AC MILAN MACEDONIA".

- Ќе се издаваат членски книшки на кои ќе бидат заведени одредени податоци, кои подоцна ке бидат дефинирани од сите нас, или можеби ќе бидат наложени од Официјалниот Фан Клуб во Италија.

- Ќе биде отоврена Официјална веб страна или блог на "AC MILAN MACEDONIA" преку кој ќе контактираме, дебатираме и секако тоа ќе биде и начин преку кој ќе контактираме со остатокот од светот и преку кој ќе се зачленуваат нови членови. Дополнително ќе се договориме колку и кои луѓе ќе го одржуваме и update- irame блогот или веб страната.


За наша среќа имаме еден Росоњер Македонец во Италија, поточно во Равена , кој веќе 10 години активно е член на Официјални Фан Клуб на Милан во Равена. Јас ќе остварам контакт со него преку ПП или е-маил и ќе пробам да ги обезбедам сите потребни услови што треба да ги исполниме за да бидеме Официјални!


Првиот состанок ќе го свикам во оној момент кога ќе собереме доволно луѓе, јас во прилог ќе ви оставам мој МСН, број од мобилен телефон и е-маил адреса. Вие пријавете се и оставете ми ваши податоци, и кога ќе се собереме барем 20тина луѓе ќе го свикам и првиот состанок кој би се одржал во еден од градските кафичи за почеток , и таму сите заедно ќе ги дефинираме следните активности. Во меѓувреме јас ќе се обидам да соберам што е можно повеќе информации од нашиот фан во Равена и ќе ве информирам што треба да направиме за да бидеме Официјални!

Моментот зашто сега ја потегнувам оваа иницијатива е затоа што Милан е западнат во длабока криза, и мислам дека сега ќе се јават најверните навивачи на клубот. А кризата е пролазна работа, и верувам дека веќе од следната сезона ќе прославуваме успеси.

Епа драги фанови тоа е тоа , сега ние сме на ред да да се собереме и формираме еден фан клуб на кој ние самите ќе бидеме горди и ќе се дружиме и прославуваме успесите на нашиот клуб и верувам ќе доживуваме незаборавни моменти. Во прилог ви ѓи оставам моите податоци:

MSN: vlade_stojanovski@hotmail.com

E-mail: vlade_stojanovski@hotmail.com

@yahoo.com

Моб. тел. 076 - 43 - 36 - 36

Моето име е Владимир.


ПРИЈАВУВАЈТЕ СЕ!!!


П.С. Заборавив и една многу битна работа, ширета ја информацијата за иницијативава на сите ваши другари, другарки или познаници кои се фанови на Милан, а не се членови на форумов. Што по масовно тоа подобро. И секако секоја ваша сугестија од ваша страна ќе биде добредојдена.



FORZA GRANDE MILAN!




 

Kajgana Shop

На врв Bottom