А добро оти веќе два-три дена жив го нема Калински да коментира ништо?
Trebase da mu dadat da komentira atletika, taman pred penzija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А добро оти веќе два-три дена жив го нема Калински да коментира ништо?
Ама тоа ми е најчудно, секогаш он коментирал атлетика, откако ја пратам атлетикава он ја коментира. Плус ако освои Болт, тие поезии што ќе ги измисли да се слушнат за последен пат.Trebase da mu dadat da komentira atletika, taman pred penzija...
Добро, што толку им се згрешило на дебиливе да не даваат ич гимнастика?
Nekolku pati pisav... Neverojatna rabota. Gimnastika e eden od 'osnovnite' sportovi na Olimpijada. Mozebi im e problem za komentiranje, no mozat da najdat nekoj trener ili profesor od DIF. A i Milkovski neli ima zavrseno DIF ili samo magistrase?! Kako i da e, katastrofalna odluka...
Кај ќе најдат коњ да коментира.Дефинитивно подобрување имаат во програмата изминативе два дена. За утре да вметнат нешто и од финалињата во бадминтон, пинг понг, едрење па и коњите, би било добро. И секако од екипните спортови мора финалињата во одбојка на плажа - жени.![]()
Кај ќе најдат коњ да коментира.
Таму повеќе треба да се знае за коњот отколку за џокејот (или како и да е) , може овој словенецот што требаше да настапува за нас да го викнат да искоментира
Одбојка на плажа одговара да се даваат финалињата, оти е после атлетика, накај 4 саат сабајле. Таман 18+