Олимпијадата на ТВ, Рио 2016

Trebase da mu dadat da komentira atletika, taman pred penzija...
Ама тоа ми е најчудно, секогаш он коментирал атлетика, откако ја пратам атлетикава он ја коментира. Плус ако освои Болт, тие поезии што ќе ги измисли да се слушнат за последен пат.

Добро, што толку им се згрешило на дебиливе да не даваат ич гимнастика?

Nekolku pati pisav... Neverojatna rabota. Gimnastika e eden od 'osnovnite' sportovi na Olimpijada. Mozebi im e problem za komentiranje, no mozat da najdat nekoj trener ili profesor od DIF. A i Milkovski neli ima zavrseno DIF ili samo magistrase?! Kako i da e, katastrofalna odluka...

Nekolku pati pisav... Neverojatna rabota. Gimnastika e eden od 'osnovnite' sportovi na Olimpijada. Mozebi im e problem za komentiranje, no mozat da najdat nekoj trener ili profesor od DIF. A i Milkovski neli ima zavrseno DIF ili samo magistrase?! Kako i da e, katastrofalna odluka...

Не мора ни да има коментар. На ЗДФ ништо не разбирам али бар си глеаш. Овој Британецов со 2 злата, први у историјата на Уједињено Краљество во гимнастика.

Vcera ne gledav gimnastika na MTV, deneska pustiv pred desetina minuti i pokraj toa sto e snimka, dobro e odraboteno, posebno za nas amaterite, dosta se objasnuva.

Da ne bide deka samo kritikuvame, otkako so denovi barav gimnastika, (y) za ova. Ja gledav direktno na BBC eve sega i na MTV mi zadrzuvaat vnimanie.

Дефинитивно подобрување имаат во програмата изминативе два дена. За утре да вметнат нешто и од финалињата во бадминтон, пинг понг, едрење па и коњите, би било добро. И секако од екипните спортови мора финалињата во одбојка на плажа - жени. :noze:

Дефинитивно подобрување имаат во програмата изминативе два дена. За утре да вметнат нешто и од финалињата во бадминтон, пинг понг, едрење па и коњите, би било добро. И секако од екипните спортови мора финалињата во одбојка на плажа - жени. :noze:
Кај ќе најдат коњ да коментира.:icon_mrgr:
Таму повеќе треба да се знае за коњот отколку за џокејот (или како и да е) , може овој словенецот што требаше да настапува за нас да го викнат да искоментира:rolleyes:

Одбојка на плажа одговара да се даваат финалињата, оти е после атлетика, накај 4 саат сабајле. Таман 18+

neznam za vas ama mene mnogu pointeresni mi se poretkive sportovi.Podobri bi gledal krevanje tegovi ili badminton odkolku kosharka Usa ili tenis zvezdive.A rakomet osven 1/2finale ili finale ne ni pomisluvam da gledam.

Кај ќе најдат коњ да коментира.:icon_mrgr:
Таму повеќе треба да се знае за коњот отколку за џокејот (или како и да е) , може овој словенецот што требаше да настапува за нас да го викнат да искоментира:rolleyes:

Одбојка на плажа одговара да се даваат финалињата, оти е после атлетика, накај 4 саат сабајле. Таман 18+

Повеќе врска иаме со тоа него со едрење, коњи иаме многу, море не. :icon_lol:

Нели имаше порано кај нас на Хиподром вакви такмичења ако се сеќавам добро и ги даваа на МТВ. Сидор ги коментираше. Можат да најдат некој за „стручен“ коментар.

А и што ќе ти е стручен за ова, едноставното е, она со пречки. На време се мери, ако бутне пречка негативни поени и тоа е тоа. Не е тоа глупостите со дресажа и слично.

На официјалниот канал на ЛОИ има брзи туторијали за сите спортови https://www.youtube.com/user/olympic/videos спорт е, не е квантна физика, ќе разбере секој после 10 мин гледање отприлика што треба да се прави :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom